Vytlačiť túto stránku

Stany pre rodinné posedenie, ale aj pre skladovanie

Napísal KČ 28. september 2022

Podujatie v stane je skvelý spôsob, ako zaujať ľudí, zabaviť ich a vytvoriť si spomienky. Ak plánujete svadbu alebo inú veľkú udalosť, stany sú jednoduchým spôsobom, ako mať všetko zorganizované a na jednom mieste.

shutterstock_stan_22

Stany sa dajú použiť aj na hudobné festivaly, veľtrhy a iné podujatia, ktoré zahŕňajú stanovanie na zemi. Na použitie na podujatiach si ich môžete prenajať alebo zakúpiť. Avšak, atmosféru stanu je možné vytvoriť aj vo vlastnej záhrade!

Máte priestornú záhradu a široký okruh rodiny, priateľov a známych, s ktorými radi trávite čas za každého počasia? Potom bude pre vás záhradný stan ideálnym riešením, ktoré vaša záhrada potrebuje!

Nepriaznivé počasie vás viac nemusí trápiť

Stan je jednoduchý spôsob, ako získať priestor, ktorý je komplexný. Umožňuje vám mať všetko pod jednou strechou, takže sa nemusíte obávať vonkajších vplyvov, ako je dážď, sneh alebo vietor, ktoré ovplyvňujú deň. Stan vám tiež poskytne bezpečný priestor, v ktorom môžete relaxovať a odpočívať s priateľmi a rodinou počas osláv či bežných stretnutí.

Niektoré štýly záhradných stanov sú vhodnejšie na menšie podujatia a komornejšie prostredie, zatiaľ čo iné sú vhodnejšie na väčšie vonkajšie festivaly a zhromaždenia, ktoré však u seba na záhrade zrejme organizovať nebudete. Ak ale zároveň hľadáte aj priestor, ktorý vám umožní skladovanie rôznych podnikateľských výrobkov, stavebného alebo výrobného materiálu, poobzerajte sa po skladových stanoch s pevnou konštrukciou do každého ročného obdobia.

Niektoré stany majú možnosť nastavenia výšky strechy, iné sú vybavené rolovacími stenami, ďalšie majú ventilačný systém. Najskôr si vy sami musíte určiť, na aký účel stan potrebujete - či ide práve o organizovanie rodinných a párty posedení, alebo skôr potrebujete skladovací priestor. Výber môže byť zložitý, no využitie daného typu stanu vám vynahradí všetky starosti s porovnávaním, zvolením správneho typu a montážou.

Zdroj obrázku: Star Stock / Shutterstock.com