Adrenalínové letecké zážitky ako vhodný darček pre ženu

Ako žena ste si mysleli, že ste už zažili každý adrenalín. A potom sa dopočujete o leteckých zážitkoch. Začnete uvažovať, či sa na túto aktivitu hodíte, ako ste na tom s vlastnou kondíciou a sebadisciplínou. Možno patríte ku skúsenejším letkyniam, no radšej začnite pozvoľne.

shutterstock_adrenalin

Od jednoduchších až po náročné letecké činnosti. Aj vy práve stojíte pred dilemou, či je vhodný čas na zoskok alebo vzlet?

Prečo je adrenalín ženám súdený?

Ženy to majú v živote oveľa ťažšie. Nemôžu vhupnúť len tak do každého zvýšeného rizika, nesú oveľa väčšie bremeno. Síce mnohé poznáme ako skutočné superhrdinky, o nadprirodzených schopnostiach len fantazírujeme. Ale čo ak dosiahnu, resp. spoja možné s nemožným? Napríklad samú adrenalínovú situáciu otočia v idylku až v romantiku. Keďže ženy vyhľadávajú radšej takéto situácie, vyplýva z toho, že aj adrenalín je im súdený.

Zdôraznite svoju ženskosť v exkluzívnom vyhliadkovom lete  

Vďaka ženám majú muži o jednu starosť menej. Dokážu si samy vybrať a na pult položiť svoj vysnívaný darček. Alebo vám zanechajú len zopár malých indícií. Týka sa jedna z nich obľúbených vyhliadkových letov? Len pozor, aby muži nesklamali a nezakúpili hneď prvé ponúknuté. Buďte radšej detailnejšie a naznačte, že máte záujem o exkluzívne zážitky.

Ideálne také, kde budú môcť plachtiť v oblakoch nielen s inštruktorom, ale aj so svojím milovaným. Výhodou je, že vyhliadkové lety štandardne umožňujú 2 – 2 pasažierov. Žena totiž potrebuje oporu, nehovoriac približne o 30 minútovej dĺžke letu.

 A aké sú ženy, tak určite budú vyžadovať tie najvýnimočnejšie podmienky - pri západe slnka alebo sa im žiada uchovať si v spomienkach nočný zážitkový let.     

Situácie hore nohami

A ani tie nepoložili ženy na kolená. Tak aký problém by bol pri tandemovom zoskoku, keď sa im naskytne svieži čerstvý vzduch a ako bonus skvelý detox. S hlavou v oblakoch prichádzajú na iné myšlienky, a tak vysoko majú istotu, že od nich nikto nebude nič chcieť. Tandemový zoskok ale nezľahčujeme na žiadnu zábavku. Vyžaduje si to fyzickú odolnosť, mnoho športových a sčasti aj technických zručností. Takže ako, milé dámy?!

Zdroj obrázku: Sky Antonio / Shutterstock.com

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.