Ako na efektívne cviky na doma? S týmito pomôckami to hravo zvládnete

Ak hľadáte niečo všestranné, s čím posilníte svalstvo celého tela, vsaďte na gumový expander. Pri stacionárnom bicykli máte zase možnosť vypnúť pd uponáhlaného spôsobu života a uvoľniť sa.

stationary_bike20

Či už si zvolíte kombináciu oboch alebo siahnete po jednej zo spomínaných pomôcok, obe vám dokonale poslúžia ako pri budovaní svalstva, tak aj pri chudnutí. Gumový expander si navyše obľúbia aj tí, ktorí sa nedávno ťažko zranili a nutne potrebujú svoje telo rehabilitovať, no určite zaujme aj fanúšikov pilatesu a jogy.

Ako nahradiť nepraktické činky?

Ak hľadáte ideálnu pomôcku pri cvičení, s ktorou máte možnosť posilniť ako hornú, tak aj dolnú časť tela, gumový expander je tým pravým riešením. Nielenže perfektne nahradí činky a rôzne posilňovacie prístroje, ale pravidelným tréningom si vybudujete svalstvo a spálite kalórie. Pri výbere však nezabúdajte vsadiť na absolútnu kvalitu, nechcete si predsa spôsobiť úraz jeho nekvalitnou alternatívou. Taktiež sa upriamte aj na odpor a spôsob uchopenia.

Bicyklujte sa aj v pohodlí domova

Vonku neustále prší a vám sa tým úplne pokazili plány. Konečne totiž nastal deň D, keď ste si konečne povedali, že je ten pravý čas urobiť niečo so svojím životným štýlom, no bicyklovanie sa nekoná. Zaobstarajte si stacionárny bicykel a nič vám v tomto odhodlaní nebude brániť. Nemusíte tak brať viac ohľad na neustále zmeny a výkyvy počasia. Navyše tento prístroj vám pomôže k zlepšeniu fyzickej kondičky a posilneniu svalstva.

Ich výhody sú absolútnou zárukou spokojnosti

Pokiaľ vás priestory vášho interiéru obmedzujú v cvičení na väčších prístrojoch, gumový expander je vhodnou alternatívou. Je ľahký a v otázke uskladnenia navyše aj neskutočne praktický. Môžete cvičiť naozaj kdekoľvek. Pokiaľ je táto cvičebná pomôcka pre vás ešte neprebádanou oblasťou a vôbec neviete, o aké cviky pôjde a ako ich správne predviesť, určite vyhľadajte pomoc osobného trénera alebo sa inšpirujte množstvom internetových videí.

Kým značnou výhodou gumového expandera je jeho praktické spracovanie, rôzne benefity ponúka aj cvičenie na stacionárnom bicykli. Táto prvotriedna klasika sa teší z obľuby už dlhodobo a rotopedu určite ani v najbližšej dobe ešte neodzvoní. Síce sa neradí k prístrojom, ktoré sú praktické na skladovanie, ale za to ponúka veľké množstvo výhod. Siahnite po stacionárnom bicykli a pri pravidelnom cvičení oceníte nielen vyplavené endorfíny ale aj úplne prevetranie hlavy.

Inzerátom sa vyvarujte

Nezabudnite, že prístroje a pomôcky pri cvičení sa nevypláca kupovať z druhej ruky či z inzerátov na bazare. Nikdy totiž neviete, ako s nimi daný človek zaobchádzal a či vám niečo ich používaním nehrozí. Radšej vsaďte na garanciu kvality a zaobstarajte si ich u osvedčených výrobcov. Len v takom prípade môžete cvičiť bezpečne.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.