Vytlačiť túto stránku

Na Grape to bude žiť

Napísal TS 12. august 2016

Na VÚB stagei sa môžete tešiť na parádnu hudbu, vo VÚB stane na vás zas bude čakať LED bar so štýlovou chillout zónou, možnosť vyskúšať si virtuálnu realitu, aj hashtagovú súťaž.

VÚB banka, ako jeden z hlavných partnerov festivalu, si vo svojom stane pripravila množstvo nadupaných atrakcií, ktoré čakajú na všetkých návštevníkov. Na tých, čo si budú chcieť na chvíľu oddýchnuť a zabaviť sa, čaká interaktívna zóna s virtuálnou realitou, nafukovacia atrakcia wipe out i chillout s wifi a LED barom, kde návštevníci určite uvítajú možnosť platiť bezkontaktne – mobilom alebo kartou. Navyše vďaka špeciálnej vysokozdvižnej plošine si tu môžu návštevníci urobiť tie najlepšie selfíčka. Hľadať tiež môžu hashtagy rozmiestnené v areáli letiska a zdieľať ich na Instagrame. Odmenou im bude tričko. Bližšie informácie na webe www.vub.sk/zazitky.

Súčasťou VÚB stanu bude aj samostatný stage, kde sa môžete tešiť na kopec skvelých interpretov. V piatok vystúpia Haf & Beyuz, Diego, Bad Karma Boy, Ghost of you, Max Bazowski, DJ Simple Sample a DJ Young Jay. V sobotu sa o zábavu postarajú Vetroplach, Monikino kino, Purist, Bulp, Longital, či Inkwall. Treba si to prísť naplno užiť! Chalani z Max Bazowski sa už na všetkých tešia. A čo vy?