Viete, kde majú najširšiu ponuku svadobných šiat na svete?

Kleinfeld Bridal na Manhattane je ten najlepší svadobný salón na svete. Od roku 1941 tu pomohli nájsť tie najdokonalejšie svadobné šaty už státisícom neviest! Salón sídli na „dvadsiatej“ ulici v Chelsea a rozkladá sa na ploche o 30 000 metroch štvorcových.

tlc_kleifeld_822

Najluxusnejší svadobný salón Kleinfeld Bridal ročne oblečie na 17 000 neviest

Zákazníkov tu obsluhuje viac ako 200 profesionálov. K dispozícii je 28 šatní a 17 skúšobných kabínok. Ako v skutočnosti vyzerá návšteva butiku zaplaveného jemnou čipkou, šifónom, tylom a hodvábom?
Pred salónom obvykle býva rušno. Pri výklade s ikonickou značkou „Kleinfeld“ sa totiž fotia fanúšičky obľúbeného seriálu Ako si vybrať správne šaty (Say Yes To The Dress) z produkcie TLC. Podľa väčšiny zdrojov je však samotné nakupovanie oveľa pokojnejšie a menej okázalé, než by sa mohlo na prvý pohľad zdať. Napriek tomu vás tu čaká maximálny komfort a pohodlie.

Stačí 90 minút

Typické sedenie, počas ktorého si nevesta obvykle vyberie tie „svoje“, nezaberie viac ako 90 minút. Po zoznámení vám váš osobný poradca venuje značkovú tašku, do ktorej si môžete uložiť svoje osobné veci. Osviežiť sa môžete vodou značky Kleinfeld a vďaka zapožičanému saténovému županu sa aj otravné prezliekanie stane oveľa príjemnejším.

tlc_kleinfeld_k

Správna spodná bielizeň je základ!

Pozrieť si tu môžete viac ako 1500 šiat. Vyskúšať vám však dovolí „iba“ osem kúskov. Základom úspechu je totiž aj samotná domáca príprava na návštevu salónu. Zabudnúť rozhodne nesmiete inšpiráciu, správnu spodnú bielizeň, sponky do vlasov, vhodnú obuv, realistickú predstavu o rozpočte a svoj tím osobných poradkýň! Jediný vhodný šperk, ktorý by ste mali mať pri skúšaní na sebe, je zásnubný prsteň. Ostatné retiazky alebo náramky prekážajú pri skúšaní alebo môžu zatrhnúť látku na šatách. Aj v prípade make-upu sa odporúča minimalizmus – to aby ste ho „neutrela“ do niektorého z nákladných kúskov.

Pripravte si minimálne 2500 dolárov

Salón bohužiaľ nemôžu navštíviť všetky nevesty sveta. A to nielen kvôli tomu, že sa nachádza v New Yorku. Značkové šaty na objednávku tu totiž prídu minimálne na 2 500 USD. Pokiaľ však hľadáte len inšpiráciu alebo sa chcete pozrieť, ako výber tých správnych svadobných šiat prebieha, sledujte už dvadsiatu sériu obľúbenej šou Ako si vybrať správne šaty (Say Yes To The Dress), ktorú vysiela TLC každú nedeľu od 20:00.

Zdroj foto: Karel Smetana(c)SayYesToTheDress

1 Komentár

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.