Vytlačiť túto stránku

Organizujete kamarátke rozlúčku so slobodou? Máme tip na lokalitu

Napísal KČ 15. júl 2021

Čaká vašu najlepšiu kamarátku veľký deň v podobe svadby? Určite má plnú hlavu svadobných príprav, ale čo by to bolo za svadbu, keby predtým neabsolvuje nezabudnuteľnú rozlúčku so slobodou?

shutterstock_rozlucka

Tatry nemusia byť len o turistike

A tu nastupujete na scénu vy ako jej „naj“. Zorganizujte jej tú najlepšiu rozlúčku so slobodou, na ktorú rozhodne nezabudne. Prvým krokom je výber štýlovej lokality, kde by sa mala rozlúčka odohrávať. Vzhľadom na rôzne pravidlá pre návrat zo zahraničia bude pre vás najjednoduchšie vybrať lokalitu doma na Slovensku.

A nie, nemusí to byť niektoré z väčších miest s rušným nočným životom. Exkluzívnu rozlúčku so slobodou dokážete zorganizovať aj v našej top destinácii, vo Vysokých Tatrách. Stačí sa rozhodnúť, či má mať rozlúčka podobu veľkolepej párty, alebo súkromnej akcie niekde na samote.

Ubytovanie vyberte podľa toho ako má rozlúčka vyzerať 

Od toho sa odvíja aj výber ideálneho ubytovania v Tatrách. V prípade, že chcete stráviť deň niekde na turistike a zavŕšiť ho na nejakej dobrej párty, vyberte si ubytovanie v priestranných apartmánoch, odkiaľ to budete mať len na skok do reštaurácie, aby ste sa nemuseli starať o prípravu jedla. Ak bude súčasťou takéhoto ubytovania aj privátny wellness, budete môcť predtým, ako vyrazíte na párty, dokonale zregenerovať, aby ste všetky vládali pretancovať celú noc.

Naopak ak by mala rozlúčka so slobodou prebiehať v súkromí, kde si vychutnáte čas strávený čisto v kruhu kamarátok, najlepšia bude chata niekde bokom od ľudí, aby ste si mohli užiť maximálne súkromie. Avšak bude dobré ak budete mať aspoň nejaký menší obchodík blízko, keď budete potrebovať doplniť zásoby. Tak budete mať istotu, že vám nič nebude chýbať a užijete si rozlúčku so slobodou presne podľa predstáv všetkých účastníčok (a hlavne budúcej nevesty).

Zdroj obrázka: Autor: puhhha / Shutterstock.com

1 Komentár