Vytlačiť túto stránku

Povedzte svoje „áno“ snubnému prsteňu z bieleho zlata

Napísal KČ 17. november 2019

Časy, keď ste si mohli vyberať z 2 variantov zlatého snubného prsteňa sú preč. Nová doba prináša nové trendy. Žlté zlato považuje mnoho párov za zastaralé, a tak sa teší stále menšej obľube. Medzi snúbencami vedie v súčasnosti biele zlato.

Prečo je biele zlato také populárne?

Na rozdiel od žltého zlata ide o zliatinu s ďalšími kovmi, ako sú paládium, striebro alebo nikel. Biele zlato sa stane odolnejším a vyhnete sa tomu, že by sa svadobné obrúčky rýchlo poškrábali. Okrem dlhodobej odolnosti, je výnimočné pre svoj lesk.

Nechajte prehovoriť vašu osobnosť

Snubný prsteň by vám mal robiť radosť dlhé roky. Premietnite do neho, čo máte radi. Ste romantička milujúca ozdobené veci, zatiaľ čo váš snúbenec preferuje minimalistický štýl? V tom prípade si ľahko vyberiete snubné prstene z kolekcie BISAKU DESIGN. Nežný dámsky prstienok pripomína hviezdnu oblohu a pánsky krúžok stavia na jednoduchú eleganciu.

bisaku1

Ukážte, že k sebe patríte

Vždy vás poteší, keď si niekto zo známych všimne, že máte s vašou drahou polovičkou zladené oblečenie či doplnky? Vytvorte si harmonickú dvojicu aj z obrúček. Vyberte také, ktoré sa dopĺňajú a na prvý pohľad k sebe pasujú. Vyskúšajte napríklad kolekciu VENDOME a snubné obrúčky s obtáčanými líniami. Tri kamienky, ktoré zdobia dámsku verziu, symbolizujú minulosť, súčasnosť a budúcnosť vášho vzťahu.

bisaku2

Keď sa nemôžete rozhodnúť, kombinujte

Váš partner je za žlté zlato a vám sa viac páči biele? Ukážte prostredníctvom prstienkov, že spolu dokážete robiť kompromisy. Nakombinujte obe farby a každý z vás bude spokojný. Ideálne sú pre vás svadobné prstene z radu LINIA s netradičnými skosenými hranami. Dámsku verziu navyše zdobia kamienky po celom obvode.

bisaku3

Obrúčky, ktoré svoj lesk nestratia

Výroba prstienkov BISAKU je v súlade s tými najvyššími štandardmi kvality. Prirodzenému opotrebeniu pri bežnom nosení však nikto nezabráni. Preto BISAKU ponúka celoživotný servisný program, ktorý udrží vaše obrúčky krásne naveky. Každé dva roky od nákupu vám ích zadarmo vyčistia a vyleštia.