Vytlačiť túto stránku

Poznáte novodobý zázrak, ktorý ocení každá mamina škôlkara či malého školáka?

Napísal KČ 03. jún 2022

Pečiatka na textil je skutočnou vychytávkou. Pýtate sa, čo je na pečiatke na textil také výnimočné a prečo by ste ju mali používať? Okrem toho, že menovky na oblečenie pre deti dobre vyzerajú, ušetria vám kopec času.

mamachick_1_030622

Malé dieťa si vyžaduje veľmi veľa pozornosti a okrem toho aj iné povinnosti, ktoré sú so starostlivosťou o dieťa spojené, sú naozaj časovo náročné. Čas iba pre seba je pre mamičky naozaj vzácny, pretože vždy sa nájde činnosť ako je upratovanie, varenie či žehlenie, ktoré sú dôležitejšie ako oddych. A ak práve máte doma malého škôlkara či nastávajúceho školáka, musíte určite riešiť stovky ďalších povinností. Najmä, ak ten váš krpec neustále stráca kusy oblečenia. Aby ste sa aspoň tejto jednej starosti zbavili, pomôže vám špeciálna pečiatka na oblečenie.

Menovky na oblečenie sú vám určite známe ešte z čias vášho detstva. Možno ste aj vy radi pozorovali vaše matky, ako poctivo vyšívajú vaše meno na oblečenie. Dnes sa tomuto žrútu času môžete veľmi ľahko vyhnúť. Stačí pár klikov, vybrať si svoj dizajn a potlač a vaša pečiatka na textil je na svete.

Prečo by ste mali pečiatku na oblečenie používať aj vy?

Menovky pre deti sú dnes samozrejmosťou a čím lepšie vyzerajú, tým lepšie si ich deti zapamätajú. Deti si ich zamilujú a vy budete mať kopec ušetreného času. Zoznámte sa s najväčšími výhodami, prečo by ste mali pečiatku na textil používať aj vy.

Jednoduchosť a praktickosť

Najväčšou výhodou, ktorú majú menovky na oblečenie je to, že sú naozaj jednoduché na používanie. Stačí, ak si vyberiete svoj dizajn pečiatky. Na výber máte farbu atramentu, meno alebo prezývku dieťaťa si vypíšete sami. A naviac si k menu môžete vybrať ilustračný obrázok, podľa ktorého si dieťa lepšie oblečenia zapamätá. Ak máte základné paramatre určené, potom počkáte kým vám pečiatka príde a môžete sa pustiť do označovania oblečenia.

Vyberiete si miesto na oblečení, kam chcete menovku umiestniť, vytlačíte a necháte zaschnúť. V tom spočíva celá veda. Jednoduchý a rýchly spôsob bez veľkej námahy.

Funkčnosť

Oblečenie označené špeciálnou pečiatkou na textil môžete smelo hodiť do práčky. Väčšinou vydrží až pätdesiat opraní, závisí to od druhu pracieho prostriedku a spôsobu prania. Avšak, ak sa vám menovka pre deti z oblečenia vyperie, jednoducho pečiatku použijete znova. Vytlačíte ju na pôvodné miesto a fungujete znova, ako keby si sa nič nestalo.

Jedinečný dizajn na mieru

Ako sme už niekoľkokrát spomenuli, pečiatku si navrhnete sami podľa svojich predstáv a vkusu. Okrem toho, že si nadizajnujete odtlačok pečiatky, môžete si vybrať aj vonkajší dizajn. K menu máte na výber rôzne obrázky zo štyroch kategórií, zvieratká, kvetinky, more a deťmi obľúbené predmety. Taktiež si môžete zvoliť farbu pečiatky, a to konkrétne čiernu, modrú alebo červenú. Vďaka tomu bude vaša pečiatka jedinečná a bude vyrobená presne tak, aby zaujala vaše dieťa.

mamachick_2_030622

Okrem toho, že oblečenie s pečiatkou dobre vyzerá, vy získate drahocenný čas, ktorý môžete stráviť oveľa príjemnejším spôsobom, či už so svojimi najbližšími alebo len tak sama so sebou. Pečiatka na textil vám uľahčí označovanie oblečenia a bude sa páčiť aj vašim deťom.

Zdroj foto: mamachick.sk