Vytlačiť túto stránku

Viete, kde sa deti zabavia a zašportujú si? Riešením je vnútorné ihrisko a trampolínový park

Napísal KČ 10. február 2022

Odpoveď je jednoduchá – na interiérovom ihrisku. Vybavenie interiérového ihriska a trampolínového parku je zdrojom nefalšovanej zábavy a pohybu. Jednou z kľúčových ingrediencií pre zdravie a spokojnosť detí je pravidelný pohyb.

Pokiaľ je to aj váš prípad, vezmite svojich potomkov na ihrisko. Vybavenie interiérového ihriska (indoor playground equipment) nakopne k pohybu aj tie deti, ktoré nemajú šport príliš v láske.

Interiérové ihrisko je spojením zábavy a športu

Interiérové ihriská sú obľúbené u detí všetkých vekových kategórií. Na svoje si prídu introvertné i extrovertné deti, pretože každé si na detskom ihrisku vyberie aktivitu, ktorá je mu blízka. Dodávatelia vybavenia detských ihrísk (playground equipment supplier) vedia, čo majú deti najradšej a svoju ponuku neustále vylepšujú.

cheereurope_playground22

Na čo všetko sa môžu deti tešiť? V prvom rade na množstvo zaujímavých pohybových aktivít, pretože neodmysliteľnou súčasťou interiérového ihriska sú lezecké steny, bludiská, šmykľavky, hojdačky, ninja kurzy a ďalšie. Prostredníctvom nich sa deti dosýta vybláznia a preveria si svoju zdatnosť. Neraz je potrebné zapojiť aj logické myslenie a nabrať v sebe dostatok odvahy.

Obzvlášť obľúbené sú trampolíny. Vybavenie trampolínového parku (trampoline park equipment) je o trampolínach rôznych veľkostí, na ktorých sa dá skákať do rytmu hudby alebo podľa fantázie. Ak je snom vášho dieťaťa urobiť salto, bezpečné prostredie trampolíny je na to stvorené. Mladšie i staršie deti nedajú dopustiť na trampolínové ihriská, napríklad na basketbalovú či volejbalovú zónu. Vďaka nim tieto športy nadobúdajú úplne iný rozmer.

 

Keď sa deti nasýtia pohybu, môžu sa venovať skladaniu stavebníc, hre s magnetickými tabuľami alebo si kresliť v kreatívnom kútiku.

cheereurope_trampolina22"

Zdroj foto: Cheer Amusement Europe