Viete, kde sa v Chorvátsku nachádza oáza hedonizmu?

Napísal Klára Badinková 02. máj 2023

Viacúčelové a zelené letovisko Punta Skala, ktoré je súčasťou značky Falkensteiner Hotels & Residences, prichádza v júli tohto roku s ďalšou novinkou. Tentoraz ponúka projektu luxusných víl, ktoré ponúkajú jedinečný dovolenkový zážitok.

1_croazia_020523

Luxury Villas Punta Skala pozostávajú z piatich víl, ktoré sú skutočnou oázou hedonizmu, s rozlohou 200 m2, súkromnou stredomorskou záhradou, vyhrievaným bazénom a personálom vily, ktorý je vám k dispozícii - ideálna luxusná dovolenka v blízkosti mesta Zadar.

Hedonizmus a exkluzívne špičkové služby
Každá vila má výhľad na očarujúce zadarské súostrovie a môže v nej spať až 7 osôb. Má rozlohu 200 m2, súkromnú stredomorskú záhradu a vyhrievaný bazén s rozlohou 40 m2. Dizajn je moderný a inšpirovaný Stredomorím, pričom sa používajú typické farby a materiály.  Vily naplánovali architekti z viedenského ateliéru Labvert Architecture & Design, interiéry sú dielom Bea Interiors Design.

"Bolo dôležité vytvoriť dokonalé útočisko, ktoré spĺňa najvyššie požiadavky. Inšpirovali sme sa dalmatínskou architektúrou, dôraz sme kládli na kvalitné materiály a jemné farebné harmónie. Vily zasadené do stredomorskej krajiny tvoria organickú štruktúru medzi interiérom a exteriérom. Zvláštnosťou sú pergoly, ktoré ponúkajú nielen príjemný tieň, ale aj krásny výhľad na more," povedal architekt Stephan Vary zo štúdia Labvert/Stockinger Deutsch Architects.

Vily sa nachádzajú v 5* rezorte a ponúkajú dokonalú kombináciu maximálneho súkromia s možnosťou využitia všetkých možností v rezorte Punta Skala. Po príchode hostí privítajú bublinkami a potom sa môžu úplne uvoľniť a relaxovať, pretože majú k dispozícii množstvo služieb, ktoré uspokoja ich dovolenkové potreby: od stráženia detí, opatrovania psov až po osobné školenia.  Môžu si prenajať auto, limuzínu, loď alebo rôzne športové vybavenie, absolvovať individuálne výlety alebo organizované transfery. K dispozícii je aj celý rad možností a služieb na zlepšenie zážitkov hostí, ako napríklad digitálna zákaznícka cesta, hostiteľ vo vile, súkromný kuchár, plávajúci brunch, podujatia s obsluhou a individuálne kúpeľné procedúry vo vilách.

Vaše stredisko, kde sa plnia všetky želania

Výnimočný Falkensteiner Resort Punta Skala je skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú wellness a relaxáciu vďaka čarovným kúpeľom Aquapura Spa v hoteli  Falkensteiner Hotel & Spa Iadera. Hostia majú k dispozícii 6 000 metrov štvorcových na nezabudnuteľné chvíle relaxu: šesť bazénov, Svet sáun s úžasnou panoramatickou saunou, hammam a množstvo procedúr.

Rodinný hotel Diadora je skutočným rajom pre rodiny. Vo Falky Lande, detskom svete plnom zábavných aktivít, sa tí najmenší budú hrať a učiť sa v bezpečných rukách nášho profesionálneho tímu. Medzi ďalšie prvky, ktoré si nesmiete nechať ujsť, patrí Valo Jump, vonkajšia lezecká stena a vedecké laboratórium pre vzrušujúce pokusy... Baviť sa môžete aj v kine, Playmobilnom kútiku a Rodinnej zóne a zúčastniť sa rôznych akadémií a akcií pre celú rodinu.

Súčasťou rezortu je aj Fortis Club, multifunkčné zariadenie s najmodernejším športovým centrom, ktoré okrem zábavných programov ponúka viac ako 20 rôznych športových aktivít, zábavnú a hernú zónu so Strike Barom a konferenčnú miestnosť Ventus s kapacitou 470 miest.

Punta Skala je tiež gurmánskou destináciou s niekoľkými špičkovými reštauráciami vrátane Tian Bistro am Meer, prestížnej vegetariánskej/vegánskej reštaurácie, ktorú vedie michelinský šéfkuchár Paul Ivic a ktorá je otvorená počas sezóny.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.