Vyhnite sa prechladnutiu rizikových partií

Extrémne výkyvy teplôt charakteristické pre zimné obdobie nám spôsobujú vrásky. Častokrát máme problém vybrať si také oblečenie, ktoré by nás zahrialo a veľakrát sa nám stáva, že vonku poriadne vymrzneme a nasledujúce dni strávime v posteli s šálkou horúceho čaju v ruke.

woman snow1218

Najviac ohrozené bývajú rizikové partie ako kríže, oblasť krčnej chrbtice a intímne partie, ktorým extrémne výkyvy teplôt nerobia dobre. Vyhnite sa preto prechladnutiu rizikových partií.

Dámske body

Tielkové, rolákové, s krátkym tričkom, dlhým tričkom – nech už si vyberiete akékoľvek, v zimných mesiacoch sa im jednoznačne nevyhýbajte. Ak chcete nosiť dámske body pod tričká a blúzky, uprednostnite skôr tielkové dámske body. Ak ale chcete nosiť dámske body ako vrchnú vrstvu, vyberajte rolákové dámske body. Ak chcete niečo naozaj sexy, uprednostnite čipkované dámske body. To vám ale odporúčame nosiť skôr ako doplnok k výraznej blúzke.

Dámske body by malo byť z príjemnej bavlny, malo by pekne obopínať vašu postavu, nesmie byť kúsavého materiálu a pri kontakte s pokožkou vám nesmie spôsobovať svrbenie.

Dámske body ochráni najmä krížovú oblasť a oblasť intímnych partií. Častým nosením dámskeho body sa vyhnete zápalom močových ciest, ktoré bývajú navyše aj veľmi bolestivé. V chladnejších dňoch vám odporúčame nosenie hrubších dámskych mikín.

Dámska termobielizeň

Plánujete lyžovačku? Ak áno, potom si určite do batožiny nezabudnite pribaliť značkovú dámsku termobielizeň. Je vyrobená z takého materiálu, ktorý je príjemne hrejivý a chráni rizikové partie, no zároveň perfektne odvádza pot a udržiava pokožku vždy suchú.

Pri výbere termobielizne si dajte extra záležať na výbere značky. Oplatí sa priplatiť si za kvalitnú termobielizeň, ktorú využijete celkovo na pobyte v horských oblastiach, kde bývajú celodenné mrazy. Na farebnom prevedení nezáleží, túto vrstvu nebude vidieť. Dôležitá je najmä kvalita materiálu.

Kvalitný vlnený šál

Nezabúdajte ani na ochranu krku a krčnej chrbtice. Odporúčame kvalitný vlnený šál. Ak natrafíte na šál z Merino vlny alebo Alpaka vlny, uprednostnite hlavne tieto šály. Sú to extra hrejivé vlny, príjemné na dotyk, odvádzajúce pot.

Šál vás ochráni aj v tých najextrémnejších mrazoch. Čo vás ale určite ochráni, je teplá káva pripravená v dobrej pražiarni kávy

Chráňte si krk, krížovú oblasť a oblasť intímnych partií a prežijete zimu bez zbytočných zdravotných komplikácií.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.