Moderné kabelky pre moderné ženy

Nikdy ich nemáme dosť a vždy, keď prechádzame okolo výkladov, kde sú vystavené, zaplesajú nám oči a otvoríme dvere, len aby sme si ich mohli ohmatať a dôkladne poprezerať.

Kabelky sú dôležitou súčasťou šatníka každej ženy, no viaceré nevedia, čo si všímať pri ich výbere a na čo si dávať pozor, aby nezaplatili za tovar, ktorý nevydrží.

Materiál zvršku

Najdôležitejším parametrom, ktorý by ste si mali všímať pri výbere novej dámskej kabelky, je zvršok. Väčšina obchodov, ktorá predáva kabelky, predáva tie, ktoré majú zvršok vyrobený zo syntetického materiálu. Ak chcete pri kúpe kabelky ušetriť, odporúča sa kúpa takýchto kabeliek. Sú lacnejšie ako kožené kabelky, no kvalitou sa koženým kabelkám nikdy nevyrovnajú. Syntetické materiály začnú po čase praskať, lúpať sa. Koža sa prispôsobí a s pribúdajúcimi rokmi bude krajšia ako predtým.

Ak chcete kvalitnú kabelku, jednoznačne siahnite po modernej koženej kabelke. Kožené kabelky sú nadčasové ľahko kombinovateľné doplnky, ktoré si môžete zobrať aj k pohodlnému outfitu (tričko, džínsy) a aj k elegantnému (sako, blúzka, kostýmové nohavice).

Vnútro kabelky

Okrem materiálu zvršku nazrite aj do kabelky. Kabelky na denné nosenie, či už do práce, alebo na stretnutie s kamarátkami, by mali mať bohaté vnútorné členenie – otvorené vrecká a vrecká na zips.

Kabelky s dobrým členením nájdete v kategórii luxusných talianskych kožených kabeliek. Majú uzatvárateľné vrecká, otvorené vrecká, ale aj vrecká na drobnosti ako perá, zápisníčky, kartu na autobus atď.

Dôkladne si prezrite aj šitie podšívky kabelky. Nekvalitné šitie zbadáte hneď na prvý pohľad, tak sa nemusíte báť, že by ste kúpili kabelku s nekvalitnou podšívkou. Dôležité je nepreťažovať kabelky veľkým množstvom vecí. Ak často chodievate z práce na nákupy do supermarketov, majte v kabelke látkové tašky. V žiadnom prípade nenechávajte ťažké veci v kabelke. Zničíte si ju – ušká začnú povoľovať, podšívka sa znehodnotí a zašpiní.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.