Vytlačiť túto stránku

Štýlová v spoločnosti

Napísal KČ 22. december 2016

Krása je to prvé, čo si muži na žene všímajú. Ženy sa prirodzene chcú páčiť a tak častokrát siahajú po výrobkoch, ktoré namiesto toho, aby krásu zvýraznili, majú úplne opačný efekt. 

kc 2312 16

Ak chcete byť štýlovou v spoločnosti, skrášľovanie príliš nesiľte.

Neutrálny make – up
Tým, že na seba dáte mix očných tieňov, ktoré sa k sebe vôbec nehodia, spoločnosť nezaujmete. Naopak, jemným neutrálnym make-upom nezakryjete svoju prirodzenú krásu, len ju zvýrazníte. Voľte si jemný púder, líčka zvýraznite farbou (nepreháňajte to ale) a naneste si maskaru, ktorá sa nelepí. Jemný prírodný make-up je ideálny na akúkoľvek spoločenskú udalosť, či už na rodinné stretnutie, alebo na firemný kongres.

Elegantný outfit
V spoločnosti sa vyžaduje, aby ste si obliekali výlučne len elegantné oblečenie – sako, nohavice, blúzka, sukňa, šaty. Elegantný outfit podčiarknete výraznými koženými čižmami.

Cez leto si dávajte výlučne len kožené lodičky. V kožených čižmách, aj keď tenkých, by sa vám nohy zaparili a spôsobovali tak nepríjemný zápach, ktorý si v spoločnosti jednoducho nemôžete dovoliť. Obliekajte si bezvzorové oblečenie, respektíve s minimom vzorov. Vzorované oblečenie je výstredné a vhodnejšie skôr na neformálnejšie stretnutia.

Kabelka
Neodmysliteľnou súčasťou ženského outfitu v spoločnosti je aj kabelka. Ženy najčastejšie nakupujú kožené kabelky, pretože o tých je známe, že vydržia podstatne dlhšie, ako tie z ekokože. Je jedno, či si vyberiete klasickú kabelku alebo crossbody kabelku, musí to byť kožená. O tú sa nemusíte báť, jedine iba vtedy, ak si bude robiť na ňu zálusk niekto z vašich známych.

Zažiarte v spoločnosti. Príliš nešpekulujte pri výbere outfitu. Voľte jednoduchšie, ale zato sviežejšie kombinácie oblečenia a uvidíte, že budete kráľovnou v spoločnosti.