Vytlačiť túto stránku

Kakaové recepty v BIO kvalite

Napísal Dr. Oetker 10. marec 2022

Už len pomyslenie na čerstvú kakaovú tortičku zapne všetky vaše chuťové poháriky a rozšíri zreničky. Zažite čarovný svet kakaa a spoznajte prvotriednu kakaovú novinku v certifikovanej bio kvalite od špecialistu na pečenie Dr. Oetker.

Tá ulahodí každému, kto uprednostňuje vysokú kvalitu a potraviny z kontrolovateľných zdrojov. Kakao je predsa závislosť, kvôli ktorej nemusíte mať výčitky.  

Kakaové smoothie so slivkami
1 porcia, jednoduchá príprava, 10 minút

kakaovy_smoothie

Zmiešajte Bio kakao Dr. Oetker, ovocie a rastlinné mlieko a zdravé vegánske smoothie je na svete. A výborne chutí aj bez pridaného cukru.

Prísady:

Na smoothie:
1 ks banán menší
4 slivky zrelé
2 PL Bio kakao Dr. Oetker
1 KL semienka chia
1 KL Extrakt Bourbon vanilka Madagaskar Dr. Oetker
230 ml mandľové mlieko
štipka škorica mletá
Okrem toho potrebujeme:
ponorný mixér
sklenený pohár

Príprava

1) Na prípravu smoothie vložíme do vyššej nádoby olúpaný a nakrájaný banán a nakrájané odkôstkované slivky. Pridáme kakao, semienka, extrakt, mlieko a škoricu a ponorným mixérom všetko rozmixujeme dohladka.

2) Smoothie nalejeme do pohára.

Kakaový mls
1 ks, jednoduchá príprava, 15 minút

kakovy_mls

Dokonalý kakaový mls s Bio kakao Dr. Oetker, ktorému nemožno odolať.

Prísady:

2 PL kokosový olej
3 PL Bio kakao Dr. Oetker preosiate
2 PL med tekutý
2 PL Drvené kakaové bôby Dr. Oetker
3 PL maliny lyofilizované (sušené mrazom)
1 PL pistácie slané (posekané nadrobno)
Ešte potrebujeme:
plastová vanička

Príprava

1) V kastróliku rozpustíme olej. Pridáme kakao a med a vymiešame dohladka. Zmes nalejeme na vaničky, rozotrieme a ihneď posypeme bôby malinami a pistáciami.

2) Uložíme asi na hodinu do chladničky. Potom vyklopíme a krájame ostrým nožom alebo nalámeme na menšie kúsky.

3) Skladujeme v chladničke.

100 % bio kvalita

Milovníci a vyznávači bio trendu zbystrite pozornosť! Na slovenský trh prichádza unikátna novinka v súlade s trendami modernej doby - BIO kakao Dr. Oetker, ktoré je prvotriedne kakao holandského typu z certifikovaných bio fariem vypestované udržateľnou metódou s rešpektom k životnému prostrediu a ľuďom.  Bio kakaový prášok sa vyznačuje krásnou hnedočervenou farbou, plnou kakaovou chuťou i vôňou a je so zníženým obsahom tuku. Táto kakaová špecialita garantuje maximálny pôžitok pri tradičnom i modernom pečení, pri príprave vašich obľúbených alebo úplne nových dezertov, do smoothie, kaší, ale aj do horúceho kakaa alebo čokolády. BIO kakao Dr. Oetker si vás získa aj svojím moderným dizajnovým obalom s užitočným receptom na  „Kakaový mls“ na vnútornej strane obalu či QR kódom, vďaka ktorému sa rýchlo presuniete ku skvelým receptom alebo informáciám o kakau. Vyskúšajte!

Bio výrobok z udržateľných zdrojov s certifikátom Rainforest Alliance. Odporúčaná maloobchodná cena Bio kakao Dr. Oetker 90 g: 1,99-2,05 €

Viac o svete kakaa sa dozviete TU.