Vytlačiť túto stránku

Ako vdýchnuť vašej kuchyni nový život?

Napísal KČ 26. júl 2021

Každá rekonštrukcia domácnosti má jednu nevýhodu. Nevydrží večne. Skôr či neskôr budete vidieť známky opotrebovania, ktoré budú len pribúdať.

shutterstock_kuchyna0721

Ladí vám stôl s kuchynskou linkou, ale nepríjemne sa kýve? Tak vymeňte len jeho nohy

Netreba však kvôli tomu opäť „rozbombardovať“ celú domácnosť. Stačí vymeniť to, čo robí problémy. Hlavne ak ste vášnivá kuchárka, určite dostáva vaša kuchyňa zabrať. A nielen vaše kuchynské spotrebiče, ktoré sa takpovediac nezastavia.

Neustále otváranie dvierok, zásuviek, výklopov, príprava pokrmov na pracovnej doske a samozrejme tá najpríjemnejšia časť z varenia, samotné „mlsanie“. Kuchynská linka a jedálenský stôl musia zniesť časté používanie.

Pre predĺženie životnosti vášho kuchynského stola môžete jednoducho vymeniť stolové nohy. To sa hodí hlavne v prípadoch, keď by ste sa nerada zbavovala vášho kuchynského stola, keďže sa perfektne hodí ku kuchynskej linke. Doska ostane rovnaká a vymeníte len nohy za nejaké pevnejšie.

S kvalitným kovaním sa všetky skrinky, či výklopy budú otvárať ľahko a jednoducho

Svojej kuchynskej linke môžete zase vdýchnuť druhý život výmenou pôvodných kovaní za nejaké kvalitnejšie. Napríklad od značky BLUM. Ich sortiment ukrýva množstvo výrobkov tej najvyššej kvality.

Závesy CLIP top 155° (ako už označenie napovedá) vám umožnia skutočne široké otváranie dvierok. Pre horné skrinky je tu systém výklopov AVENTOS HF, ktorý môžete doplniť technológiou SERVO-DRIVE a už sa nebudete musieť báť, že budete mať problém otvoriť ťažké a veľké výklopy.

Bude vám stačiť zľahka ťuknúť na čelo výklopu a ten sa začne otvárať vďaka elektrickej podpore pohybu. Že naň nedočiahnete, keď bude otvorený? Ani nemusíte, vďaka bezdrôtovému spínaču na prednej hrane korpusu. S ním pohodlne, mäkko a ticho zatvoríte aj ten najťažší výklop.

Zdroj obrázka: Autor: Dean Drobot / Shutterstock.com