Udalosť, ktorá spája všetky manikérky z Česka a Slovenska!

22. Septembra sa v Bratislave uskutoční v poradí 2. ročník Česko-slovesného manikérskeho kongresu, na ktorom sa minulého roku zúčastnilo viac než 100 manikériek a manikérov z oboch štátov.

1_cs_m_kongres

(Zdroj: FB page: Česko-slovenský manikérsky kongres)

Myšlienkou udalosti je spájať odborníčky a odborníkov  pracujúcich v tejto “beauty“ oblasti, kde sa osobne stretnú, zdieľajú svoje skúsenosti, inšpirujú sa najnovšími trendy novinkami zo sveta nechtového dizajnu. Počas celého dňa sa konajú rôzne prednášky či ukážky prác pod vedením profesionálnych školiteliek a školiteľov.

S nápadom usporiadať manikérsky kongres prišli dve nechtové dizajnérky Mgr. Lenka Lukáčová a Mgr. Darina Kozáková, ktorých cieľom je poskytnúť nezabudnuteľný zážitok plný nových poznatkov, možností na rozvoj a posun v kariére. Tento deň má byť pre zúčastnených výnimočný bez ohľadu na to či niekto zastupuje značku, pôsobí ako distribútor či ambasádor. Udalosť je vhodná pre každého, začiatočníkov, ale aj pokročilých.

2_cs_m_kongres

Organizátorky (Česko-slovenského kongresu,Zdroj: FB page: Česko-slovenský manikérsky kongres)

Tento rok bude jedinečný aj tým, že sa priamo na kongrese bude konať výstava prác známej českej nechtovej dizajnérky Michaely Jančíkovej, ktorej extravagantný štýl upúta úplne každého.

3_cs_m_kongres

(Zdroj: FB page: Michaela Jančíková nail design)

Na kongrese sa taktiež zúčastni známa slovenská „nechtová“ infuencerka: „Ywetten“ so zaujímavou prednáškou k téme: „Inovatívne spôsoby predlžovania nechtov,“ ktorá je aktuálne často rozoberaná aj na rôznych fórach, keďže svet manikúry napreduje veľmi rýchlo a to spôsobuje aj zmenu techniky práce. Bližšie sa bude venovať aktuálnym novinkám, ktorými sú napríklad Dual formy či rýchlo aplikovateľné Gel Tips.

4_cs_m_kongres

Populárnou a veľmi obľúbenou metódou v nail-arte je aj „Stamping“ teda pečiatkovanie, ktoré patrí medzi  jednoduchý a zároveň efektívny spôsob ako vytvoriť dokonalé motívy bez zdĺhavého maľovania. Trendom pre rok 2024 a budúci rok sa bude na kongrese venovať nechtová dizajnérka a školiteľka z Nemecka Michaela Saadeh, ktorá má pôvodom slovenské korene. Michaelu poznáte z tiktoku a instagramu, kde na svojich sociálnych sieťach uverejňuje rôzne humorné videá z oblasti manikúry.

5_cs_m_kongres

(Zdroj: FB page: Michaela Saadeh)

Každá manikérka či manikér má v sebe určite minimálne trochu súťaživosti a zároveň potrebu odovzdávať svoje skúsenosti ďalej. Aj na tieto témy odpovie na kongrese posledná hosťka z Česka, ktorou je Jaroslava Jurčíková. Udalosť obohatí svojím pohľadom na súťaže v nechtovom dizajne, ktorých sa aj sama veľakrát zúčastnila a tiež cestou, ktorou si prešla, aby sa mohla mať akreditovaný školiaci inštitút. Táto a tiež aj ďalšie témy budú určite obohacujúcimi hlavne pre tých, ktorí chcú napredovať!

6_cs_m_kongres

(Zdroj: FB page: nehtyodjarky.cz)

Zúčastniť sa na Česko-slovenskom manikérskom kongrese je zážitok, ktorý stojí jednoznačne za to! Nechtové umenie napreduje a kvalitná manikúra či upravené nechty potešia každého, nielen nechtovú dizajnérku.

7_cs_m_kongres

(Zdroj: FB page: Česko-slovenský manikérsky kongres)

8_cs_m_kongres

(Zdroj: Instagram: @csmk_pre_manikerky)

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.