Vytlačiť túto stránku

Hľadáte efektívny spôsob bielenia zubov a nechcete minúť príliš veľa?

Napísal KČ 24. máj 2022

Ku kráse ženy neodmysliteľne patrí aj žiarivo biely úsmev. Dosiahnuť ho však nemusí byť jednoduché a to ani v prípade, keď si zuby pravidelne a dôkladne čistíte. Akákoľvek zubná pasta totižto čistí zuby „len“ povrchovo.

shutterstock_w_bed22

Ambulantné bielenie je drahé a domáce recepty sú neúčinné a niekedy aj nebezpečné

Zafarbenie zubov pritom často spôsobujú hlavne nečistoty, ktoré sú pod zubnou sklovinou. A tých sa bežným čistením nezbavíte. V takomto prípade je potrebné bielenie zubov. Naň existujú rôzne metódy, od ambulantného bielenia až po rôzne „ľudové“ recepty.

Aký spôsob bielenia si teda vybrať? Na spomínané „ľudové“ recepty rovno zabudnite! Sú prakticky bez účinku a často môžu narobiť viac škody, ako úžitku. Naopak, ambulantné bielenie môže byť poriadne drahé.

Keby sa tak v nejakej forme dali použiť ingrediencie, ktoré používajú zubní lekári aj v pohodlí domova. A viete, že sa to dá? A to vďaka účinným bieliacim pásikom. Tie sú tou najlepšou metódou na bielenie zubov ak chcete efektívne riešenie, ktoré vás finančne nezruinuje.

Vhodné pásiky prakticky pre každého

Vďaka bieliacim pásikom nemusíte kvôli bieleniu vašich zubov nikam chodiť. Stačí vám na to polhodina až hodina denne (v závislosti od typu pásikov), počas ktorej sa môžete venovať iným činnostiam.

Počet dní takejto bieliacej kúry je taktiež závislí od konkrétneho typu pásikov, takže si môžete vybrať tie, ktoré vám budú najviac vyhovovať. Pri niektorých sa viditeľný rozdiel môže prejaviť už po niekoľkých dňoch, takže bieliace pásiky sú vhodné aj v prípade, že si chcete čiastočne vybieliť zuby na poslednú chvíľu pred nejakou dôležitou udalosťou.

Existujú aj špeciálne bieliace pásiky pre citlivé zuby, takže ak sa obávate toho ako váš chrup zareaguje na takéto bielenie, môžete vyskúšať práve tento typ pásikov. Vo všeobecnosti však platí, že bieliace pásiky sú bezpečným riešením.

Zdroj obrázka: Autor: ArtFamily / Shutterstock.com

1 Komentár