Vytlačiť túto stránku

Ako na obľúbené foxy eyes: Takto to zvládnete aj sama doma v kúpeľni

Napísal Kristína Chudá 20. september 2021

Linky a riasy zvýraznené až do vonkajších kútikov a sexi tieňovanie k tomu. Pozrite sa, ako vytvoríte dokonalé foxy eyes na počkanie aj doma v kúpeľni. Ak nepatríte do kategórie vyznávačiek výrazného letného líčenia, foxy eyes sú stávkou na istotu.

makeup_foxy_eyes

My vám ukážeme jednoduchý manuál, vďaka ktorému, si ich vyčarujete na počkanie. Stačí vám k tomu priemerná zručnosť a pár vecí. Ak ste si totiž hovorili, že to patrí skôr do rúk vizážistiek, je to omyl. Len treba mať správnu techniku.

1. Tieňovanie ako základ

Alfou a omegou foxy eyes je tieňovanie. Na ňom stojí to ako bude váš pohľad pôsobiť. Najideálnejšou voľbou je vonkajší kútik oka, zvýrazniť hnedým očným tieňom. Zamerajte sa tiež na pozdvihnutie samotného oka, nanesením korektora pod vonkajší kútik a rozotrite ho až ku kraju obočia. Hoci sa to nezdá, práve týmto spôsobom získate hlbší a oveľa intenzívnejší pohľad.

2. Intenzita

Intenzita celého líčenia závisí od farby ceruzky, ktorú na linku zvolíte. Okrem klasickej čiernej je fajn voľbou aj tmavozelená, či hnedá. Linku pretiahnite až dohora a rozotrite kefkou dostratena.

3. Zdôraznenie

Základom foxy eyes je  klásť dôraz na vonkajší kútik oka. To je to, čo robí pohľad otvorený, zvodný. Preto pri použití riasenky, upriamte pozornosť na danú časť. Aplikujte ju tam o jednu, či dve vrstvy intenzívnejšie ako inde.

4. Záverečná bodka

S pomocou bronzera prežiarte líčka od lícnych kostí až smerom k spánkom. Ideálne je ak na nanášenie použijete mäkký štetec. Celkový look podčiarknite rúžom v jemnej pudrovej, či v koralovom odtieni.


https://girlgetglamorous.com/foxy-eye-makeup-tutorial-tips-that-make-it-easier-for-me/