Stretnutie krásy so zdravím

Napísal Simona Klérková 12. marec 2012

Život nie je obálka módneho časopisu, kde má každý dokonalú, detailne vyretušovanú tvár a vyladený každučký záhyb tela. Aj tie najkrajšie ženy či naj sexi muži ukrývajú pred svetom drobné nedokonalosti.


Bežným smrteľníkom sa kožné choroby či dermatologické chybičky krásy nevyhýbajú. Každý má však právo na zdravú a na svoj vek primerane mlado vyzerajúcu pokožku. Vrásky, akné, pigmentové škvrny, jazvy, popraskané cievky na tvári, celulitída, nadmerné ochlpenie či iné neduhy krásy vás nemusia mátať, ak sa zveríte do rúk skúsených odborníkov, ktorí vám poradia a reálne navrhnú riešenia pre krásu a zdravie, vďaka ktorým vyniknú vaše prednosti. V posledných rokoch má už dosť veľa žien a čoraz viac mužov ochotu nenechať sa unášať svojím osudom, ale urobiť niečo preto, aby sa v tej svojej koži cítili komfortnejšie.

Žilinské centrum krásy a zdravia DermaPoint sa venuje estetickej medicíne a laserovým zákrokom už od roku 2004. Cievna ambulancia a dermatochirurgia predstavujú aj zdravotný rozmer tohto esteticko-zdravotného centra, kde pracuje tím skúsených a profesijne vyškolených odborníkov pod vedením MUDr. Márie Petrášovej, dermatovenerologičky s odbornou atestáciou 2. stupňa, ktorá je garantom celého medicínskeho zariadenia. „V estetickej a laserovej medicíne sa pohybujeme takmer 10 rokov. Poznáme všetky seriózne laserové a kozmetické firmy na našom trhu, vieme odlíšiť kvalitné prípravky a kvalitné prístroje od menej kvalitných. Používame prístroje, ktoré majú FDA schválenie (povolenie federálneho úradu v USA na použitie), a dávame pozor aj na materiály, ktoré aplikujeme našim klientom do kože, pričom od výrobcu vyžadujeme, aby mal takisto FDA certifikát. Tak zabezpečujeme pre našich klientov to najlepšie a najbezpečnejšie, čo je dostupné na trhu“, hovorí doktorka Petrášová.

Samozrejmosťou je diagnostikovanie kompletnej anamnézy a osobná konzultácia pacienta s lekárom. Moderne zariadená operačná sála a najnovšie typy laserov najprestížnejšej svetovej značky umožňujú unikátnu kombináciu laserových techník a ďalších esteticko-korekčných postupov, individuálne prispôsobených pre potreby každého klienta. Kombináciou reálnosti pri plánovaní a detailnosti pri práci dosahujú v DermaPointe viac ako 90 % spokojnosť klienta. A to je v tejto rizikovej sfére naozaj malý zázrak!

www.dermapoint.sk

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.