Vytlačiť túto stránku

Inovatívna novinka pre analýzu vlasov

Napísal TS 20. november 2020

SalonLab Smart Analyzer je moderný prístroj, ktorý dokáže detailne analyzovať vnútornú štruktúru vlasu. Funguje na základe infračervenej technológie, ktorá vlasom neškodí, ale vďaka ktorej možno podrobne analyzovať vnútro vlasu.

lab_1

Túto prevratnú novinku nájdete v každom kaderníckom salóne, ktorý chce svojim zákazníčkam dopriať služby starostlivosti o vlasy na mieru a posunúť ich zase o úroveň vyššie. Prístroj kombinuje kadernícku odbornosť s obrovským množstvom digitálnych dát, ktoré na analýzu vlasov využíva. Získané dáta z merania vlasov vyhodnocuje aplikácia SalonLab.

Ako to celé prebieha?

  • váš kaderník si s vami porozpráva o vašej starostlivosti o vlasy
  • pripraví vás na meranie prístrojom, pričom prístroj urobí hĺbkovú analýzu vašich vlasov bez toho, aby ich zničil
  • samotné meranie prístrojom – výsledky sú, podobne ako výsledky z lekárskeho vyšetrenia, určené pre odborníka, ktorým je, v prípade SalonLab Smart Analyzera, kaderník
  • na základe výsledkov vám váš kaderník odporučí služby v salóne a produkty na doma presne na mieru vašim potrebám

lab_2

Benefity? Skenovanie vnútornej štruktúry vlasov a zistenie, v akom stave sa nachádza vnútorné vlasové vlákno, odporúčanie produktov presne na mieru – žiadne hádanie, ale presne odporúčané produkty a procedúry, ktoré vlasy zákazníka vďaka prístroju potrebujú. Fibre Clinix je na mieru šitá regenerácia vlasov, ktorá vďaka najvýkonnejším technológiám pomáha obnovovať pôvodný, neporušený stav vlasov.

Keď zistíte, že máte v kaderníckom salóne po kúre s Fibre Clinix krásne vlasy, váš kaderník vám odporučí produkty na domácu starostlivosť, ktoré presne korešpondujú s produktmi, ktoré použil v salóne. Takto predpísaná starostlivosť na doma vám pomôže udržať výsledky zo salónu až do ďalšej návštevy salónu. Inými slovami, vaše vlasy budú stále krásne.

lab_3

FIBRE CLINIX je niekoľko radov doposiaľ najvýkonnejších prípravkov starostlivosti o vlasy v salóne a doma. Kombinuje prispôsobenie na mieru s najmodernejšími vedeckými poznatkami. FIBRE CLINIX je možné zakúpiť jedine vo vybraných salónoch Schwarzkopf Professional a vášmu kaderníkovi umožňuje ponúknuť vám na mieru šité profesionálne služby pre viac vlasových potrieb naraz. Produkty obnovujú a regenerujú vlasy poškodené vonkajším prostredím (ovzdušie, bazén, vietor), aj chemickými (zosvetlenie, farbenie, styling) a mechanickými vplyvmi (kefovanie, žehlenie vlasov, kulmovanie, vrkoč, sponky…).

Technológia FIBRE CLINIX

Tripple Bonding Technológia je zdokonalená bonding technológia vychádzajúca z 10 ročného výskumu Schwarzkopf Professional. Spevňuje vlasy zvnútra, pretože obsahuje špeciálnu zlúčeninu (trivalentný ión), ktorá vytvára trojrozmernú sieť vo vnútri vlasového vlákna, a tým posilňuje väzby priamo vo vlasovom vlákne (bonding). Vďaka tomu sú vaše vlasy sú pružnejšie a menej sa lámu - až 10x silnejšie vlasy!

lab_4

C21 technológia – je vysoko efektívny vyživujúci činiteľ pôsobiaci na povrchu vlasov pomocou využitia doplňovania lipidov. Dokonale obnovuje ochrannú vrstvu vlasu. Starostlivosť na mieru a ochrana vlasov až po dobu 60 dní? Áno – stačí sa len opýtať svojho kaderníka a siahnuť po produktoch FIBRE CLINIX. Ruka v ruke s inovatívnou novinkou pre analýzu vlasov: SalonLab Smart Analyzer umožňuje kaderníkom odporučiť každému zákazníkovi produkty na mieru. Vyhľadajte si salón, kde si doprajete služby starostlivosti o vlasy na mieru a tiež produkty na mieru vašim konkrétnym vlasovým potrebám: nájdite si pomocou vyhľadávača salónov najbližší salón TU.