Vytlačiť túto stránku

Túžba má meno Lost in You

Napísal Oriflame 29. január 2021

Oriflame uvádza dve návykové parfumované vody v štýlových flakónoch Lost in You Her & Lost in You Him, ktoré zachytávajú intenzitu príťažlivosti. Táto dvojica vôní bude páru stále pripomínať vzájomné puto a energiu.

1_oriflame_lost_in_you

Pri spoločnom nosení obe parfumované vody Lost in You splynú a vytvoria exkluzívny akord, „Heartbeat Accord“, vďaka ktorému bude vôňa ešte jedinečnejšia!

Unikátne spojenie partnerov

Pri splynutí oboch vôní sa vytvorí exkluzívny „Heartbeat Accord“. Pikantná intenzita zázvoru z Lost in You Her sa stretáva s teplou tonkou fazule parfumu Lost in You Him a spoločne vytvárajú návykovú energiu plnú vášne, ktorá vibruje ako tlkot srdca. Vytvorí vôňu takú unikátnu, ako je každý pár.

Inšpirácia hudbou

Vône Lost in You vznikli počas počúvania hudby, ktorá pre Elise Benat aj Nicolasa Bonnevilleho predstavuje vášeň, pozitívnu energiu a chuť tancovať, akoby to malo byť naposledy. Je to vôbec prvýkrát, keď značka Oriflame použila taký inovatívny proces a zachytila​​a preniesla emócie skryté v počúvaní hudby do vône. A konkrétne skladby, ktoré inšpirovali vôňu Lost in You, si môžete vypočuť aj vy!

Playlist skladieb Lost in You nájdete na Spotify. V mobilnej aplikácii Spotify zvoľte lupu, následne ikonku fotoaparátu a namierte ho na obrázok nižšie. Alebo v Spotify vyhľadajte Oriflame CZ | SK.

Pre ňu

Vychutnajte si elektrizujúcu príťažlivosť s parfumovanou vodou Lost in You Her. Túto návykovú vôňu, ktorá zachytáva jedinečné čaro vášne, vytvoril parfumér Nicolas Bonneville, ktorý sa inšpiroval popovými skladbami a živou, pestrou energiou hudobných festivalov.

Túto modernú, romantickú vôňu otvárajú krehké kvetinové tóny s nádychom iskrivého zázvoru. Elektrizujúce srdce patrí sviežim plátkom pivoniek a sladkej hruške, okorenenej ružovým korením, ktoré symbolizuje jedinečné čaro dvoch zamilovaných. V zmyselnom doznení splývajú hrejivé drevité tóny s charizmatickým akordom tonky a ambry. Spoločne tak v tejto neodolateľnej ženskej vôni tvoria „energiu blízkosti“. Odporúčaná cena za 50 ml: 17,9 eur. Kúpiť na e-shope www.oriflame.sk: sk.oriflame.com/brands/lost-in-you

oriflame_valentin21

Pre neho

Ponorte sa do vzrušujúceho objatia s parfumovanou vodou Lost in You Him, ktorá zachytáva elektrizujúce kúzlo príťažlivosti. Parfumérka Elise Benat sa inšpirovala rytmom a súznením dvoch milencov, vytvorila mužnú vôňu plnú kontrastov, symbolizujúcu energiu a zmyselnosť, ktorá reprezentuje dvoch ľudí stratených v „objatí vášne“.

Úvod tejto energickej, modernej parfumovanej vody patrí návykovým tónom rebarbory ​​a pikantného zázvoru. Srdce vône rozvíja dominantný akord hrejivej tonky, ktorý prechádza do elegantného orientálneho doznenia dymovej ambry a mužného santalového dreva.  Odporúčaná cena za 50 ml: 17,9 eur. Kúpiť na e-shope www.oriflame.sk: sk.oriflame.com/brands/lost-in-you

1 Komentár

  • Komentár Václav Vodička %PM, %13 %664 %2021 %14:%feb napísal Václav Vodička

    Heartbeat Accord