Vytlačiť túto stránku

Neužívate si s vašim partnerom ako kedysi? Dôležité je komunikovať

Napísal KČ 27. jún 2022

S vašim partnerom to už nie je také, ako kedysi? Myslíme tým to, čo sa deje za dverami vašej spálne. Niet sa čomu diviť, po štyridsiatke je celkom veľká šanca, že práve váš partner bude mať problém sa v posteli dostatočne „nabudiť“, aby ste si mohli užiť vášnivé milovanie.

shutterstock_couple_22

Oveľa častejší problém ako by sa mohlo zdať

Áno, problémy s erekciou sa s pribúdajúcim vekom stávajú naozaj časté a aj napriek tomu je množstvo párov prekvapených, keď sa to začne týkať práve ich milostného života. I keď čiastočne sa nemôžeme diviť, o takýchto problémoch málokto hovorí a tak sa zdá, že ich aj málokto má.

Realita je však taká, že takmer polovica párov po štyridsiatke hľadá spôsoby na zaručené zlepšenie erekcie. Úmyselne sme napísali párov (a nie mužov), pretože najlepšie, čo môžete v takejto situácii pre váš milostný život a celý vzťah urobiť, je komunikovať so svojim partnerom.

Buďte vášmu partnerovi oporou

Otvorená komunikácia s vami je potrebná z niekoľkých dôvodov. V prvom rade preto, že pôvodcom problémov s erekciou je často stres. A ak sa váš partner bude sám „zožierať“ tým, že vás v posteli nedokáže patrične uspokojiť, rozhodne mu to na psychickej pohode nepridá. Ak ho budete uisťovať v tom, že stojíte pri ňom a snažíte sa mu pomôcť nájsť riešenie, určite sa bude cítiť lepšie.

O to viac bude potrebná komunikácia s vami v prípade, že vášmu partnerovi nebude ostávať iné riešenie ako navštíviť lekára a nechať si predpísať účinné lieky na erekciu. To je pre množstvo mužov problém, keďže často nechcú o týchto problémoch hovoriť ani so svojimi partnerkami a nie to ešte s lekárom. V takom prípade je potrebné muža presvedčiť, že to predsa robí pre váš vzťah. A vôbec sa nemusí hanbiť, keďže sa takéto problémy týkajú oveľa väčšieho počtu mužov ako si myslí.

Zdroj obrázka: Autor: Kaspars Grinvalds / Shutterstock.com