Vytlačiť túto stránku

Chcete niekomu darovať nezabudnuteľný zážitok? Inšpirujte sa

Napísal KČ 13. máj 2022

Hovorí sa, že život by sme si mali plniť zážitkami a nie vecami. Tým sa môžete riadiť aj keď sa chystáte niekoho obdarovať niečím originálnym. Nemusíte rozmýšľať, čo doma nemá a čo by sa mu hodilo, jednoducho mu darujte nezabudnuteľný zážitok.

shutterstocK_fly_22

Čo takto zistiť, ako vidia krajinu vtáky?

Ak teraz rozmýšľate nad tým, čo za zážitok by to mal byť, pomôžeme vám niekoľkými tipmi, ktorými sa môžete inšpirovať. Samozrejme, je potrebné osobu, ktorú sa chystáte obdarovať, dobre poznať, aby ste nevymysleli zážitok, ktorý skrátka nebude vhodný.

Jedným z najobľúbenejších zážitkových darčekov je nezabudnuteľný vyhliadkový let lietadlom. Vidieť krajinu z vtáčej perspektívy, to je naozaj výnimočný zážitok. Výhodou je, že takýto let je možné absolvovať prakticky v každom ročnom období, i keď pochopiteľne nie je vždy počasie vhodné na lietanie.

Mimochodom, vyhliadkový let je aj dobrým príkladom toho, čo už bolo spomenuté, že je dobré osobu, ktorú chcete obdarovať, poznať. Ak má niekto panický strach aj v lanovke, do lietadla ho nedostanete.

Voľný pád alebo radšej ostať na zemi? 

Naopak ak niekto nemá problém s výškami a zároveň aj miluje adrenalín, môžete mu dopriať tandemový zoskok padákom. To je asi najobľúbenejší zážitkový darček pre milovníkov adrenalínu. Zažiť sa pri ňom dá celá plejáda pocitov a to ho robí naozaj nezabudnuteľným. Zvyčajne je možné tandemový zoskok absolvovať od polovice jari do polovice jesene (samozrejme za dobrého počasia).

Ak chcete radi obdarovať niekoho, kto sa radšej drží na zemi, vhodná je jazda na superšportovom aute. Môže byť v podobe jazdy po bežných cestách (samozrejme za dodržiavania pravidiel cestnej premávky) alebo adrenalínovej jazdy na okruhu. V závislosti od toho (a aj od konkrétneho vozidla) sa menia aj termíny, kedy je možné takýto zážitok absolvovať.

Zdroj obrázka: Autor: SpeedKingz / Shutterstock.com