Telesná láska - milovanie...

... je úžasné, krásne a v konečnom dôsledku aj zdravé, keď ho zažívate s osobou, ktorú milujete a ona vám vašu lásku opätuje. My vám len ponúkame argumenty, ktoré to potvrdzujú.

Milovanie má okrem psychologického dôvodu aj hlbší význam zo zdravotného hľadiska. Týmto fenoménom sa zaoberali britský lekári, ktorý svoj prieskum zhrnuli do niekoľkých bodov a potvrdili pozitívne vplyvy milovania na človeka. Zároveň potvrdili, že nedostatok sexu v živote má frustrujúci dopad na psychiku človeka. A pod týmto pojmom sa nemyslí len samotný akt, ale aj prejavy lásky, náklonnosti a porozumenia vo vzťahu. Z prieskumu vyplynulo, že ľudia, ktorí mali normálny v zťah k sexualite a boli z rôznych dôvodov pasívni, trpeli viacerými zdravotnými komplikáciami a boli v horšej psychickej pohode.

- Vynútená abstinencia spôsobuje často paranoju a depresie. Ovplyvňuje mentálnu a emocionálnu rovnováhu u človeka. Sex môže byť pri ľahšej forme depresie aj liekom, pretože sa uvoľňujú endorfiny, ktoré vyvolávajú pocit šťastia.

- Ženské telo produkujte pri sexe dvojnásobok estrogénu, ktorý pozitívne vplýva na pleť a vlasy.

- Pri potení sa pri sexe čistia póry, znižuje sa riziko a rozvoj kožného ochorenia dermatitídy a pleť sa rozjasňuje.

- Pri dobrom milovaní spálite viac energie a schudnete ľahšie, je preukázané že môžete spáliť pri jednom milovaní až 200 kalórií.

- Desaťročná írska štúdia mužov v strednom veku, preukázala, že pravidelný sex predlžuje život.

- Pri pravidelnom sexe klesá taktiež hladina cholesterolu v krvi a upravuje sa pomer špatného a dobrého cholesterolu.

- Sex posilňuje svaly pri pravidelnom striedaní polôh, blahodárne pôsobí predovšetkým na krvný obeh a posilňuje cirkuláciu krvi v mozgu.

- S prekvapením lekári zistili, že táto aktivita zlepšuje citlivosť našich zmyslov a hlavne čuchu, pretože pri orgazme sa vylúči množstvo hormónu prolaktínu, ktorý podporuje vývoj nových olfaktorických buniek v mozgu.

- Sex je dobrým tlmičom bolesti. Pred orgazmom vzrastá hladina hladina oxytocínu až o 5x a umožňuje vyplávaniu endorfínov.

- Pravidelné vášnivé bozkávanie zlepšuje stav ústnej dutiny, pretože stimuluje slinenie ktoré čistí zuby a zlepšuje kyselost v ústach.

- Vyplavené estrogény pri sexe chránia ženské srdcia a z dlhodobého hľadiska môžu byť prevenciou pred alzheimerovou chorobou a osteoporózou, pretože testosteron zase posilňuje kosti a svaly.

- Dva pohlavné styky týždenne zvýšia hladinu immunoglobulínu v tele o 30% čím sa posilňuje imunita.

- Pri pohlavnom styku dochádza k posilňovaniu svalov panvového dna, ktoré ovládajú prietok moču.

- Orgasmus pôsobí ako výborný liek na nespavosť.

- Pre mužov je sex prevenciou rakoviny, pretože vysoká frekvencia ejakulácie a sexuálnej aktivity znižuje riziko ochorenia rakovinou prostaty ve vyššom veku.

-Zároveň zdravý sexuálny život pozitívne pôsobí aj na samotný výzor ženy či muža, čo opačné pohlavie podvedome zaregistruje a stávajú sa tým atraktívnejší.

2 komentárov

  • Komentár Lukas Pam. %PM, %14 %827 %2018 %18:%mar napísal Lukas Pam.

    Milovanie je podla mna dolezite v kazdom veku. Tym co to uz nesluzi tak dobre ako "za mladi" je vhodny najcastejsie pouzivany zerex na prirodnej baze - http://www.pevnaerekcia.sk/zerex/ je bez lekarskeho predpisu, a ti, ktorym nepomoze treba konzultovat osobne s lekarom.

  • Komentár Tomas %PM, %27 %857 %2017 %19:%jan napísal Tomas

    Aby ste sa mohli milovať musí byť všetko funkčné. Hlavne u muža. Ak máte takýto problém, vyskúšajte napríklad http://www.vyzivovy-doplnok.sk/erexan-ucinna-nahrada-viagry/ . Ide o výživový doplnok na prírodnej báze a bez vedľajších účinkov.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.