Máte toho z najvášnivejších? Na sex s nimi len tak nezabudnete

Napísal Kristína Chudá 08. marec 2021

Každý muž si myslí, že je v posteli najlepší. Sú však aj takí, ktorým koluje v DNA akási schopnosť ženu uspokojiť viac ako ktokoľvek iný. Patrí k ním aj ten Váš? Ako hovorí profesionálna astrologička Rachel Lang, každé znamenie má svoju vlastnú vládnucu planétu a umiestnenie vo zverokruhu.

zodiak_17_1200x800

Každé znamenie má tiež svoj osobitný milostný jazyk a vyjadrenie sexuality

Existuje samozrejme veľa spôsobov, ako prejaviť vášeň a lásku. Napríklad „vášeň (najmä sexuálneho druhu) môže mať väčší význam pre znamenia spojené s planétou Mars - znamenia Barana a Škorpióna,“ hovorí Lang. „Znamenia, ktoré som uviedla, sú považované za najvášnivejšie, ale majte na pamäti, že všetci jednotlivci sú rozdielni. Sme omnoho viac než len naše slnečné znamenia. Všetci vyjadrujeme svoju vášeň rôznymi spôsobmi."

Muži očakávajú u žien, že v posteli budú predvádzať jedno číslo za druhým, aj ženy očakávajú od chlapov, že prevezmú moc do svojich rúk a budú chlapmi so všetkým, čo k tomu patrí. Najvášnivejší muži majú pritom spoločné niektoré charakteristické črty typické pre tieto znamenia zverokruhu.

Panna

Muži narodení v znamení Panny patrí medzi najobetavejších mužov, ale skrýva sa v nich zároveň duša romantikov. Vášeň im koluje v krvi a pokiaľ chcete zažiť sex ako z rozprávky alebo z filmu so sladkým happyendom, ste na správnej adrese. Títo muži sa o vás postarajú ako o princeznú a uspokoja všetky vaše túžby spojené s ideálom muža, o akom ste vždy snívali.

Váhy

Muž v znamení Váh je ovládaný Venušou, planétou vzťahov. Má tendenciu milovať a byť milovaný. Rád rozmaznáva ostatných a často sa snaží vytvárať nádherné scenáre pre svoje sexi rande a vášnivé noci. Váhy sú veľmi spoločenské, zábavné a v posteli vzrušujúce znamenie. Milujú pohľad na ženské telo a dokážu oddeľovať sex od lásky. Možno práve preto sa ocitli veľakrát v úlohe slobodných mužov, čo si radi užívajú. Keď však natrafia na svoju vyvolenú, sú len a len pre ňu. V posteli však tak či tak očakávajú extra výkon a neustále niečo nové.

Baran

Baran – muž „manipulátor“, ktorý zvedie každú ženu. Je to ohnivé znamenie s vysokým libidom. Ak k tomu pripočítame skutočnosť, že im vládne Mars - planéta vášne, hra v spálni môže začať.

No nie každý Baran sa chce usadiť, aspoň nie hneď, ale radi robia svojim partnerom radosť. Baran má tendenciu chcieť si získať náklonnosť a z tohto dôvodu môže byť pri hľadaní lásky romantický a môže mať aj sklon kupovať darčeky. Má v sebe akúsi esenciu vášne, ktorú si nesie všade so sebou. Ženy sa na neho lepia ako na magnet a môže si s nimi robiť prakticky všetko. Veľmi rýchlo si však na to zvykol a obklopovanie ženami ho doslova napĺňa. Má rád ženskú spoločnosť, nerobí mu však problém venovať sa viacerým ženám naraz, preto buďte pri ňom v strehu a nič vážnejšie radšej dopredu neočakávajte. Nebudete sklamaní.

Lev

Kráľ džungle, ktorý sa tak doslova správa. Je sebavedomý a vie, že na čokoľvek sa vydá a ukáže si, to dostane. Rovnako to je v prípade mužov a ich žien, ktoré túžia dobýjať. Vášeň im koluje v krvi a užiť si ju chcú len s jednou, ktorá je tou vyvolenou. Majú nutkanie získať to najlepšie zo všetkých a túžia mať pocit, že ich žena je práve tá, po ktorej túžia všetci ostatní.

Škorpión

Žiarlivý, ale o to vášnivejší. Taký je Škorpión v akcii. Veľmi ťažká povaha, ktorá však skrýva v sebe charizmu hodnú toho najtajomnejšieho muža. V posteli sú schopní dať niekoľko čísiel po sebe a brať pri tom ohľad na ženu. Samozrejme, myslia aj na seba. Je to súhra viacerých aspektov, ktoré vedia dokonale ovládať. Po tom, čo sa im oddáte však majú pocit, že nikto iný nie je lepší ako on.

Býk

Ak vás zaujíma, kto je najromantickejším znamením, Býk to vyhral na plnej čiare. Je zemským znamením, čo znamená, že muži Býci sú veľmi zmyselní a často zdôrazňujú „fyzické dotyky a telesné zmysly“. Sú tiež pevným znamením, vďaka čomu majú väčšiu tendenciu usadiť sa. To však neznamená, že nechali zomrieť svoju povestnú iskru. Býk môže do vzťahu vstupovať pomaly, aby sa ubezpečil, že vzťah pretrvá, no ako sa zamilujú, čaká vás vášeň po celý život. Radi si upravujú náladu hudbou, masážami a pohladením.


https://www.bustle.com/p/the-6-most-passionate-zodiac-signs-behind-closed-doors-9741136

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.