Novodobí upíri

Stretávate sa s ľuďmi, pri ktorých vás okamžite rozbolí hlava, viečka vám klesajú od únavy a cítite sa ako vytlačený citrón? Máte do činenia s upírmi.

face woman 1017

Dnešní upíri - "vysávači energie", "energetickí upíri", "psychickí upíri" - nie sú ničím ojedinelým. Je však pomerne ťažké rozpoznať ich na prvý pohľad. Nemajú žiadne typické identifikačné znaky. Môžu to byť ženy i muži, mladí i starí (neraz aj deti), ľudia spoločenskí i samotárski, vzdelaní i nevzdelaní, sympatickí i nesympatickí, ľudia z mesta i ľudia z lazov... No v prípade, že ste mimoriadne vnímavý, senzitívny a empatický jedinec, identifikujete ich oveľa skôr ako ostatní, niekedy už po prvom stretnutí. V takom prípade predstavujete ideálnu obeť.

Kto je ideálna obeť?
Energetickí upíri vyhľadávajú ľudí, ktorí sú citliví na energiu ostatných. Táto dispozícia môže byť niekedy dar, a inokedy prekliatie. V prvom prípade človek vycíti, uhádne a rýchlo pochopí veľa vecí, ktoré iným zostávajú utajené; v druhom prípade človek neustále preberá pocity a nálady okolia, ktoré ho priam pohlcujú (prenáša na seba širiacu sa úzkosť, strach, žiarlivosť...), a intenzívne priťahuje energetických upírov.

Kedy sa stávate obeťou energetického upíra?

- Keď cítite v blízkosti nejakého človeka zvláštny vnútorný odpor, skľúčenosť a rozvíjajúcu sa bolesť hlavy.
- Keď po stretnutí s určitým človekom pociťujete nepochopiteľnú prázdnotu a únavu a túžite iba po jednom: dostať sa do postele a poriadne sa vyspať.
- Keď bez konkrétneho dôvodu cítite v blízkosti niekoho nutkanie utiecť.
- Keď sa vám pri predstave stretnutia s niekým bez príčiny stiahne žalúdok a pocítite zmätok a nevôľu.

Výrazné typy upírov:

U T Á R A N Ý 
Vysáva energiu rečami. Rozpráva, rozpráva a rozpráva - historky, zážitky, skúsenosti, vtipy... Je ako storočná voda - zaplavuje prúdom slov a strháva brehy dialógu. Jediný spôsob ako sa ubrániť, je odísť.

E M O C I O N Á L N Y
Svojím príchodom obeť doslova prepadne a okamžite jej naservíruje svoj "absurdný", "úžasný", "šialený" zážitok, nerešpektujúc nezáujem. Po skončení svojho vystúpenia odtancuje maximálne uspokojený svojím hereckým výkonom, nechávajúc obeť v zmätku a rozpoltenosti mysle.

Ž A L U J Ú C I
Rozsieva okolo seba negativizmus ako neviditeľný peľ; vykrikuje; rozhadzuje rukami a ukazuje prstom; obviňuje, provokuje a vyvoláva hádky. Priestor, ktorý opustí po "akcii", má atmosféru krvavého bojiska. Unikať treba už keď sa objaví v diaľke.

U F Ň U K A N Ý
Vzdychá, hľadí do prázdna, ticho sa sťažuje a neustále opakuje, čo sa mu nepáči. Najskôr vysaje všetok kyslík a potom energiu z po dychu lapajúcich obetí. Odporúčajú sa štuple do uší a dokorán otvorené okno.

Ochrana pred energetickými upírmi:

1. V prípade, že nemôžete pred psychickým upírom uniknúť, vytvorte si okolo seba pomyselný štít - vajíčko z bieleho svetla, cez ktoré nemôže preniknúť.
2. V prítomnosti energetického upíra sa nepoddávajte nostalgii, spomienkam a predstavám, pretože oslabujú a zmenia vás na bezmocnú obeť.
3. Ak sa "vysávač energie" ocitne u vás doma, po jeho odchode zapáľte vo všetkých miestnostiach, kde sa ocitol, niekoľko sušených lístkov šalvie.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.