Hľadáte značku spotrebičov, s ktorou budú domáce práce radosť?

Pri domácich prácach sú rovnako ako šikovnosť ženy (alebo aj muža) dôležitý spoľahlivý pomocníci v podobe kvalitných domácich spotrebičov. V súčasnosti je na trhu množstvo značiek v rôznych cenových kategóriách.

shutterstock_home21

Aj keď často volíme lacné značky s argumentom, že ani tie drahšie spotrebiče nevydržia dlhšie ako pár rokov, naozaj kúpou lacných spotrebičov ušetríme?

Nepozerajte len na cenovku, zamyslite sa, koľko vás bude používane spotrebiča stáť 

Pri akomkoľvek spotrebiči, ktorý sa chystáte pravidelne používať a chcete, aby spôsobil minimálnu záťaž na váš rozpočet, nie je dôležité pozerať sa len na obstarávaciu cenu, ale aj na to, koľko energií bude potrebovať na svoj chod. Lacnejšie spotrebiče síce lákajú atraktívnou cenovkou, avšak ich prevádzka vás bude často stáť viac ako chod drahšieho spotrebiča. Ak to zoberiete do úvahy, razom zistíte, že po pár rokoch vás bude lacný spotrebič stáť viac ako ten drahší.

Miele, nemecký výrobca domácich spotrebičov, razí práve túto v súčastnosti nie až tak vídanú cestu, keďže za spotrebiče tejto značky si priplatíte, avšak ich energetická účinnosť a hlavne trvácnosť je na najvyššej úrovni. Napríklad aj najlacnejšia Miele práčka nemá horšiu energetickú účinnosť ako A++ (a väčšina ich pračiek má účinnosť A+++).

Pohodlie, úspora a dlhá životnosť 

Rovnako ako pri pračkách aj kúpou Miele vysávaču získate spotrebič, ktorý síce ani zďaleka nepatrí k najlacnejším na trhu, zato však predstavuje ideálny čistiaci nástroj pre vašu domácnosť, ktorý je naviac energeticky úsporný.

Vysávače Miele vám však nebudú šetriť len elektrinu, ale aj vaše podlahy, keďže majú pogumované kolieska, ktoré naviac tlmia nárazy. O pohodlie pri vysávaní sa stará užívateľský prívetivé navíjanie káblu a pohodlná rukoväť.

Stále ste sa nepresvedčili, že sa oplatí investovať do kvalitných spotrebičov? Tak na záver pripomenieme, že všetky spotrebiče Miele sú testované na 20-ročnú životnosť. A že to nie je len marketingový ťah dokazuje fakt, že viac ako 90% nemeckých zákazníkov sa k tejto značke vráti pri kúpe ďalšieho spotrebiča a odporúčajú ju aj svojim známym.

Zdroj obrázka: Autor: VGstockstudio / Shutterstock.com

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.