Pohodlné sedenie aj vo vašej firme

Práca v kancelárii prináša mnohé tienisté stránky, ktoré manuálne pracujúci ľudia nevidia. Nevýhodou sedavého zamestnania je dlhodobé sedenie na kancelárskych stoličkách, čo sa odzrkadľuje na zdraví chrbtice všetkých zamestnancov firmy.

Poskytnite všetkým zamestnancom, vrátane seba, pohodlné sedenie a uvidíte, že sa to odzrkadlí na ich produktivite.

Kancelárske stoličky

Začnite výberom správnych kancelárskych stoličiek. Kancelárske stoličky by mali mať predovšetkým stabilnú konštrukciu a pevné kolieska (odporúčajú sa kancelárske stoličky na kolieská). Odporúčame zainvestovať do ergonomických kancelárskych stoličiek, ktoré vďaka svojmu tvaru chránia zdravie chrbáta, ale aj krčnej chrbtice. Kvalita kancelárskych stoličiek má vplyv aj na vznik karpálneho tunela, ktorý je veľmi bolestivý a musí sa liečiť operačne.

Kvalita je v tomto prípade dôležitá. Lacné kancelárske stoličky nemajú oteruvzdorný poťah a po krátkodobom používaní sa znehodnotia, čím sa stanú nepoužiteľné. Opätovné prečalúnenie by vás vyšlo zbytočne draho.

Zamerajte sa predovšetkým na ergonomické kancelárske stoličky, ktoré majú kvalitnú opierku chrbáta, krčnej chrbtice, rúk a nastaviteľnú výšku sedacej časti. Zamestnanec by pri sedení na kancelárskej stoličke nemal mať nohy vo vzduchu. Nohy by mali zvierať 90 º uhol.

Modulárne sedačky

Sú vhodné do čakární pred kanceláriami, ale využívajú sa aj v kanceláriách. Modulárny systém sedačiek vám umožňuje poskladať si jednotlivé sedacie časti podľa toho, ako budete potrebovať. Nájsť ich môžete aj na verejných priestranstvách v obchodných domoch. Čalúnené komponenty si tak budete môcť poskladať podľa vlastnej potreby.

Ak hľadáte sedenie do hál, na recepcie, či do čakární, moderné modulárne sedačky sú tie pravé pre vás.

Nešetrite na kvalitnom a hlavne pohodlnom sedení v kancelárskych priestoroch. Zdravie a vysoká produktivita vás presvedčia, aby ste investovali do značkového kancelárskeho vybavenia.

1 Komentár

  • Komentár Eva %AM, %27 %340 %2019 %07:%aug napísal Eva

    čo sa týka tých terapeutických stoličiek baby, tak ja mám túto - kancelarskezidle.com/zidle/skladem/kancelarske-zidle/1045545-terapeuticka-zidle-therapia-body-l-com-3612-sleva-c-aml025.php a som maximálne spokojná

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.