Ako byť výkonnejší v práci

Keď chceme byť zárobkovo činní, musíme sa prispôsobiť podmienkam na pracovisku. Neraz sa však stáva, že namiesto dobrého kolektívu a prívetivých nadriadených máme pravý opak. Horšie to je ale v prípade, keď máme problém si nájsť náhradu za túto prácu.

happy work 1200x800

Keď ste však so svojou prácou spokojní a nemáte v úmysle ju v blízkej dobe opustiť a napriek všetkému chcete podávať ešte lepšie výkony, poradíme vám, ako na to. Či už je vašou úlohou riadenie firemných zákaziek, alebo komunikujete so zákazníkmi na zákazníckom centre, toto vám určite pomôže podať v práci lepší výkon.

Výdatné raňajky

V prvom rade sa musíte kvalitne naraňajkovať. Ak budete napríklad v práci vymieňať staré prázdne tonery za nové tonery Panasonic a popri tejto činnosti vám bude v žalúdku nepríjemne škvŕkať, verte, že vaši kolegovia nebudú nadšení a budú vás vyháňať kúpiť si niečo do obchodu/ bufetu. Doprajte si raňajky bohaté na vlákninu. Skúste biely jogurt, cereálie, kuskus, chia semienka, ovocné a zeleninové smoothie. Zbytočne to však nepreháňajte. Denne by sa malo jesť aspoň päť menších porcií jedla a ak sa ráno prepcháte, obed nezvládnete. Okrem toho nezabúdajte ráno nalačno vypiť aspoň dva deci čistej vody.

Ranná rozcvička

Bez rannej rozcvičky do práce ani nechoďte. Ak ráno chodievate po byte zničene a pri pohľade do zrkadla sa sami seba zľaknete, mali by ste si pripomenúť, že práve cvičenie vám dodá energiu a chráni vaše svalstvo. Skúste zopár drepov, kľudne použite aj činky, poprípade vyskúšajte plank, ktorý spevní vaše chrbtové svalstvo. Rátajte s tým, že si budete musieť privstať. Stojí to však za tú energiu, ktorú získate. Pravidelným hýbaním sa udržíte zdraví, vitálni a čo je lepšie, v dochádzkovom systéme sa za mesiac neukáže ani jedna vaša absencia.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.