Vytlačiť túto stránku

Ako vám mobilný internet môže uľahčiť život

Napísal TS 28. apríl 2019

Určite tiež poznáte tie chaotické rána a cestu do práce, či do školy plnú stresu. Až do neskorého večera vás čaká množstvo povinností, ktoré musíte vyriešiť. Nikto to za vás nespraví, ale vieme, ako si môžete pomôcť a zvládať ich čo najjednoduchšie a navyše s úsmevom na tvári.

mobilne internety

4 tipy pre celú rodinu

Kým v minulosti sme internetové pripojenie využívali len pri práci a štúdiu, dnes je našim neodmysliteľným spoločníkom, dokonca aj pomocníkom. Vďaka nemu môžeme byť neustále v spojení, vedieť, či sú naše deti a starí rodičia v bezpečí, skracujeme našim najmenším cestu autom vďaka obľúbeným rozprávkam či pesničkám a pomáhame si pri hľadaní tej správnej a najrýchlejšej trasy pomocou GPS. Nehovoriac o tom, že vďaka nemu už dávno nie sme odkázaní len na prácu v kancelárii, ale môžeme pracovať takmer kdekoľvek. Je veľmi príjemné sadnúť si do kaviarne či na terasu a pracovať v útulnom prostredí. 

Ako si však vybrať ten správny internetový balík s tým najvhodnejším zariadením, aby naplnil naše očakávania a zbytočne sme ho nepreplácali? Možno to je pre vás španielska dedina, no ak viete čo presne potrebujete, nejde o nič zložité.

Ideálny pre rodičov, ktorí chcú, aby ich deti boli vždy v bezpečí

Bojíte sa o svoje deti a chcete si byť istí, že sú v bezpečí po ceste do školy? Dátový paušál DataBasic s predplateným objemom 2 GB dát je spolu so smart hodinkami Alcatel Family Watch za 49 € ideálny pre rodičov, ktorí ešte nechcú dať svojmu dieťaťu prvý mobil, pritom však s ním chcú byť vždy v kontakte. So službou Navzájom zadarmo, ktoré si aj k dátovému paušálu môžu jednoducho doaktivovať, môže ich dieťa telefonovať piatim najbližším členom rodiny a rodičia tak môžu byť so svojim dieťaťom vždy v kontakte a presvedčiť sa, že je v poriadku. Zároveň vďaka GPS vedia, kde sa ich deti práve nachádzajú. To všetko len za mesačný poplatok 10 eur.

Šikovný pomocník pre tých, ktorí sa chcú zabávať kdekoľvek

Zvyknete často cestovať so svojimi ratolesťami a niekedy vás stojí nadľudské úsilie zabaviť ich? Dátový paušál DataOptimal s 5 GB predplatených dát je ideálne riešenie pre všetkých, ktorí vyhľadávajú zábavu kdekoľvek sa nachádzajú. Ak si k tomu navyše aktivujú Nonstop dátový balík Video, môžu neobmedzene sledovať videá, či už cez Netflix,HBO Go, Orange TV, YouTube a najnovšie už aj YouTube Kids a nemíňať si tak predplatené dáta. Môžete tak svoje deti zabaviť obľúbenými rozprávkami a pesničkami. To všetko môžu získať spolu len za 25 eur mesačne. Aby komfort z využívania dát bol čo najväčší, Orange svojim zákazníkom k paušálu pribalí tablet Huawei MediaPad 10 LTE len za 1 euro.  

Užitočné riešenie pre všetkých, čo sú často na cestách 

Pre tých, ktoríveľa cestujú a šoférujú a popritom chcú mať prehľad o všetkých  trasách a možných dopravných obmedzeniach, je ideálny Huawei E5533 Airbox Car za 1 euro. Vďaka nemu si môžu spraviť vlastnú mobilnú WiFi, a to nielen v aute, ale aj na chate či kdekoľvek inde. K tomuto zariadeniu je optimálny dátový paušál Data Optimal s 5 GB predplatených dát. Ak chcú pre ešte väčší komfort získať aj neobmedzený prístup do navigačných aplikácií, ako napríklad Waze, Google maps, Sygic navigácia a Apple maps, ideálny je pre nich Nonstop dátový balík Navigácia. To  všetko spolu od Orangeu v jednom balíku od 19 eur mesačne.

Vyberú si aj tí najnáročnejšípoužívatelia 

Tí zákazníci, ktorí sú väčšinu času pracovne vyťažení, veľa času trávia na počítači a potrebujú byť nonstop online, si určite vyberú dátový balík Data Premium, s ktorým okrem 10 GB dát môžu získať aj tablet Lenovo TAB4 8 LTE za 10 eur. Pre tých náročnejších je pripravený aj balík Data Extra s 20 GB dát, resp. Data Exclusive s až 50 GB predplatených dát. K nemu si môžu zobrať štýlového hodinky Samsung Gear S3 Frontier len za 1 euro.

Stále neviete, aký mobilný internet potrebujete? Žiaden problém. Viac informácií o jednotlivých balíkoch pre celú rodinu nájdete na https://www.orange.sk/e-shop/orange-mobilny-interne t prípadne na predajných miestach spoločnosti Orange.