Eva Váleková...

...je kozmetická poradkyňa a vizážistka, ide o veľmi príjemnú dámu, plnú optimizmu, ktorá vám s radosťou a fundovane odpovie na vaše otázky týkajúce sa "krásy".

>> Móda >> Aktuálne >> Eva Váleková...

femme: Ako ste sa dostali k vašej práci?
Eva Váleková: Ako slobodná mamička som bola v roku 2003 na materskej dovolenke. Hľadala som možnosti, ako si zarobiť. Dala som si inzerát, na ktorý sa mi ozvala jedna z riaditeliek Mary Kay. Presvedčil ma ich prístup a kvalita kozmetických výrobkov, ako sa hovorí, na vlastnej koži. Pretože po pôrode som mala problémy s pigmentovými škvrnami na tvári. S kozmetikou Mary Kay sa mi ich podarilo po určitom čase zmierniť až zlikvidovať. A práve preto som sa rozhodla pre túto prácu, aby som pomohla nielen sebe ale aj iným ženám. Zároveň som sa po dvoch rokoch v Mary Kay stala aj finančne nezávislou ženou. Túto príležitosť, ktorú som dostala, dnes ponúkam i ja každej žene, ktorá chce zmeniť svoj život. Vyplýva to aj z mojej pracovnej pozície nezávislej obchodnej riaditeľky v spomínanej kozmetickej spoločnosti.

femme: Čo tomu všetko predchádzalo?
Eva Váleková: Predchádzal tomu výborný školiaci program na kozmetickú poradkyňu a vizážistku, ktorý táto spoločnosť ponúka. Po skončení mojej materskej dovolenky, som sa už do pôvodného zamestnania nevrátila a začala som naplno pracovať v tejto oblasti. Výhodou tejto práce je, že ju môžete vykonávať na plný pracovný úväzok či popri zamestnaní.

femme: Aké boli vaše začiatky?
Eva Váleková: Počas materskej dovolenky som klientky navštevovala v ich domácom prostredí. Doma som jej poskytla poradenstvo ohľadne ošetrovania pleti, tam sme porovnali pôvodnú kozmetiku a súčasne vyskúšali naše výrobky. Zo začiatku som sa stretávala so ženami na materskej dovolenke. Neskôr, keď som začala chodiť do fitnes centra, sa moja klientela rozšírila o zamestnané ženy a podnikateľky. Tie potom odporučili kozmetiku svojim kamarátkam a teraz sú to moje klientky.
Tento systém návštevy využívajú hlavne dámy, ktoré sú naplno vyťažené. V súčasnej dobe, keď to robím na plný úväzok a budujem nový tím poradkýň, mám svoje priestory, kde sa venujem tejto práci a klientky chodia za mnou. Ale pre moje zaneprázdnené klientky - kamarátky si vždy nájdem čas na návštevu.

femme: V čom spočíva Vaše poradenstvo?
Eva Váleková: Mám svoj okruh klientok, ktoré dlhšiu dobu používajú kozmetiku Mary Kay. Tieto majú záujem hlavne o novinky, ale stáva sa, že sa vyskytne nejaký problém a je potrebné zmeniť typ danej kozmetiky. Radíme aj čo robiť pri zmene ročného obdobia, alebo čo poskytnúť pleti po chorobe. Pri nových klientkach začíname so štartovacou sadou a sústreďujeme sa na problémy, ktoré vieme okamžite riešiť. Ak má dáma záujem o rozjasnenie pleti, prípadne chce riešiť problematické póry, táto kozmetika ponúka aj doplnkové prípravky. Počas prvého stretnutia sa zameriavam na určenie typu pleti a prípadné problémy s ňou spojené; druhým krokom je oboznámenie s výrobkami, ktoré si tu každá dáma vyskúša. Volá sa to u nás "hodinka krásy" a je u nás bezplatná. Po tomto stretnutí máme s klientkou kontakt, aby sme vedeli ako reaguje na novú kozmetiku. Ak by sa vyskytol nejakým problém s kozmetikou, je možné výrobky do dvoch týždňov vrátiť, prípadne vymeniť za iný produkt napríklad z dekoratívnej alebo telovej kozmetiky. V prípade, že žiaden prípravok nie je vhodný, vraciame peniaze. Ale s takýmto prípadom som sa ešte nestretla. Poskytujeme pravidelný zákaznícky servis, ktorý spočíva v pravidelnom styku s klientkou, aby sme jej vedeli včas poradiť. Naša filozofia práce spočíva hlavne v tom, že si klientelu budujeme formou doporučení, ktoré sú zárukou ich spokojnosti.

Milé čitateľky, pripravujeme pre vás aj poradenské okienko s pani Evou, do ktorého nám môžete posielať vaše otázky.

Kontakt:
Eva Váleková – Mary Kay
PTK – ECHO s.r.o., Prešovská 39, Bratislava
Tel.: 0908/703 964, 0911/411 404
E-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.