Vytlačiť túto stránku

Uvoľni svoju myseľ a dopraj svojmu telu oddych a relax

Napísal Michaela Conzarová 29. máj 2017

Prevratná novinka na slovenskom trhu, minerálna terapia ELTM regeneruje, energeticky posilňuje, detoxikuje, psychicky a emočne uvoľňuje, uvoľňuje bolesť, skracuje dobu liečenia chorôb a úrazov cca o 40-70%.

Dlhé roky študovali, prečítali množstvo kníh, skúšali, testovali. A prišli k prevratným objavom. Vyvinuli posteľ plnú minerálov, ktorá ponúka zázračne pôsobenie. Manželia Valiaškovci a Ing. Viktor Ölschléger z Trenčína sa podpísali pod tento náročný projekt minerálnej terapie ELTM. A femme ich vyspovedala.

eltm 1200x800

femme: Ako ste vôbec prišli na nápad vytvorenia postele s minerálmi? Čo všetko tomu predchádzalo?
V. Ölschléger: Dlhé roky som pracoval ako manažér a roky podnikám v oblasti ekonomiky a poradenstva. Vysoké pracovné nasadenie, únava a stres na mňa negatívne pôsobili, postupne sa dostavil syndróm vyhorenia. Hľadal som pomoc ako najefektívnejšie zvládnuť túto situáciu. Jeden podnikateľ mi odporučil manželov Valiaškovcov. Na našom stretnutí mi odporučili minerálnu terapiu. Terapia ma ohromila, postupne zregenerovala telo, uvoľnila stres, začal som meniť spôsob uvažovania. A to všetko v krátkom relaxačnom čase bez dotykov, bolesti, bez vedľajších účinkov, na prírodnej báze a v príjemnom prostredí. V mojej práci sa stretávam s vorkoholikmi, s manažérmi a ľuďmi trpiacimi syndrómom vyhorenia, stresom a únavou. Viem sa vcítiť do ich situácií a preto som navrhol spoluprácu na ďalší rozvoj minerálnej terapie jej výrobu a distribúciu tak, aby mohla byť nápomocná pre všetkých ľudí na Slovensku ako aj na celom svete. Na základe týchto skúseností sa dnes pozerám na minerály inými očami, sám som si pre seba a rodinu zakúpi túto minerálnu terapiu. Dnes už viem, čo minerály dokážu a preto som sa aj v kancelárií nimi obklopil pre lepší výkon práce..

femme: Aké minerály používate a na aké neduhy pôsobia?
V. Ölschléger: V súčasnosti sa do terapií používa cca 100 druhov minerálov z celého sveta, minerály ktoré sú bežne dostupné v obchodoch, vzácne minerály, ktoré majú len zberatelia, ale aj drahokamy. Minerály majú širokospektrálnu účinnosť.

femme: Minerály regenerujú, dodávajú energiu... Každý môže použiť túto posteľ? Myslím, ak má niekto rakovinu, alebo inú chorobu? Nemá aj negatívne účinky?
V.Ölschléger: Minerálna terapia ELTM je maximálne bezpečná pre každého človeka a nemá žiadne negatívne ani vedľajšie účinky. Terapia regeneruje, dodáva energiu, detoxikuje a tým štartuje liečebné procesy v tele. Terapia má tri výluky, kedy sa terapia nepoužíva: epilepsia, kardiostimulátor a ženy po treťom mesiaci tehotenstva..

femme: Vyvinuli ste niekoľko druhov postelí? Je vhodná aj pre športovcov, biznismenov?
V.Ölschléger: V súčasnosti ponúkame štyri druhy pre ľudí. Dokončený je vývoj terapie krásy pre ženy a rieši sa jej výroba. A v ponuke sú aj terapie pre psov a kone. Univerzálna terapia je vhodná pre každého, pôsobí na široké spektrum zdravotných, ako aj psychických problémov. Duchovná je zameraná na osobný rozvoj, sebapoznávanie, prehĺbenie meditácií, zlepšenie duchovnej komunikácie. Terapia pod názvom manažér je určená pre odbúranie nadmerného stresu, napätia a tlaku, výborne zaberá na syndróm vyhorenia, posilňuje jasné a logické myslenie. Štvrtá terapia je pre aktívnych športovcov, posilňuje a urýchľuje metabolické procesy v tele, detoxikáciu, celkovú regeneráciu. Pred výkonom dodá energiu do svalov, posilní dýchanie a športovec dokáže podať lepší výkon. Účinne skracuje dobu liečenia úrazu.

femme: Môžu použiť posteľ aj deti?
V.Ölschléger: Deti môžu na minerálnu terapiu od 15 roku. Detská terapia do 15 rokov je vo vývoji.

femme: Odkiaľ máte minerály? Zo Slovenska i zahraničia?
V.Ölschléger: Ako som už spomínal, používame minerály z celého sveta.

femme: Koľko ležaní musí záujemca absolvovať, aby sa cítil lepšie?
V.Ölschléger: Je to individuálne a záleží to od celkového zdravotného stavu. Už pri prvej terapii záujemca pocíti energiu v tele, teplo, resp. pocíti energiu výraznejšie v problémových miestach tela. Účinky terapie pôsobia v priebehu 2 týždňov, ideálne je terapiu absolvovať týždenne resp. v akútnych prípadoch častejšie.

femme: Kde otvárate prvé stredisko a koľko si klient zaplatí za „poležanie“?
V.Ölschléger: Prvé stredisko je otvorené v Palace Shopping Zlaté Piesky na adrese Cesta na Senec 2, Bratislava-Ružinov, záujemca sa môže objednať telefonicky na čísle 0915 302 007. Jednou vetou by som popísal ako terapia prebieha, aby sa záujemca nebál. Záujemca si ľahne na posteľ oblečený v príjemnom prostredí a relaxačnej hudbe. Terapia trvá do 30 minút, cena terapií je 20 eur, manažérska a športová 25 eur.

1 Komentár

  • Komentár Danielmom %AM, %23 %373 %2023 %07:%sep napísal Danielmom

    http://interpharm.pro/# us based online pharmacy
    how to get a prescription in canada - interpharm.pro World-class service at every touchpoint.