Chudnutie...

Napísal Zdravoschudnut.sk 21. máj 2014

… pod odborným dohľadom je najúčinnejšie! Každá žena z času na čas rieši svoju postavu. O to viac, keď prichádza leto a plavková sezóna, kedy musíme odhaliť aj svoje nedokonalé bruško.


Chceme sa páčiť nielen sebe, ale aj svojmu okoliu a preto často chudneme rýchlo a nezdravo. Je, ale tento prístup ozaj správny? Opýtali sme sa na názor MUDr. Martina Kleina, odborného lekára z Centra chudnutia PROTISSIMO.

Chudnutie pod odborným dohľadom je jednoznačne najlepší spôsob, ak ide o trvalú a dlhodobú redukciu hmotnosti. Nielen muži, ale i ženy často neuvažujú o dôsledkoch rýchlej redukcie, čo sa samozrejme odrazí neskôr na ich zdravotnom stave. Redukcia telesnej hmotnosti by mala trvať dostatočne dlhý čas pod odborným dohľadom a súčasne počas nej by mala prebiehať zmena životného štýlu k zdravému stravovaniu a pohybovým aktivitám“, dodáva Dr. Klein.

Schudnúť sa dá v dnešnej dobe mnohými prípravkami či metódami, veď sú na ne určené. Ale okrem chudnutia, by ste mali mať na zreteli aj Vaše zdravie a dlhodobo udržateľné výsledky. Tie sa dajú reálne dosiahnuť iba zmenou návykov, ktoré v súčasnosti máte. Zmena stravy a životného štýlu sú, vždy boli a vždy budú kľúčové k zachovaniu správnej životosprávy a ideálnej hmotnosti.

„Ja a moji kolegovia v našom Centre chudnutia PROTISSIMO sa venujeme liečbe a dlhodobému manažmentu pacientov, ktorí trpia nadváhou alebo obezitou, efektívnou metódou redukcie hmotnosti, ktorú máme niekoľko rokov odskúšanú a funguje nám dokonale. Je ňou diéta PROTISSIMO. Ak sa pýtate, prečo práve táto diéta? Odpoveď je jednoduchá: Osobne som aj ja prešiel mnohými diétami a metódami chudnutia v minulosti a všetky boli rovnaké s malými odlišnosťami, až na program PROTISSIMO. Ten okrem efektívnej redukcie, vedie ľudí k trvalej zmene a dlhodobo udržateľným a uspokojivým výsledkom“, hovorí o svojej práci Dr. Klein.

 
Foto: Zdravoschudnut.sk 


Diéta PROTISSIMO patrí medzi proteínové, ale na chuti jedál to vôbec nespoznáte. Jedlá PROTISSIMO sú vyrobené iba z tých najkvalitnejších surovín, aby ste nielen chudli zdravo, ale aj chutne s úsmevom na tvári. Monotónnosť, prípadne nervozitu, diéta PROTISSIMO nepozná, pretože vyše 60 druhov slaných a sladkých jedál dodáva chudnutiu rozmanitosť a pestrú vyváženú chuť jednotlivých potravín. Svojim zložením sú skoro totožné s klasickými zdravými jedlami a preto môžete byť v kľude, že telo neutrpí šok z ukončenia diéty. Uchová si zdravé návyky a Vaše podvedomé myšlienky budú smerovať k výberu iba zdravých potravín a jedál.

Čo je taktiež dôležité poznamenať, je fakt, že produkty PROTISSIMO môžete konzumovať aj po ukončení diéty, ako vhodné maškrty namiesto nezdravých sladkostí. Ak Vás „prepadne“ chuť na sladké dobroty, stačí siahnuť iba po PROTISSIMO tyčinke, čokoláde, kokteiloch, palacinkách či iných zdravých maškrtách. Bez stresu a rozmýšľania ich môžete konzumovať a nepriberiete ani gram navyše.

Rozhodnutie, akú diétu si zvolíte je samozrejme na Vás. Ale vždy majte na pamäti, že naše zdravie máme iba jedno a treba sa oňho starať v každom veku nášho života.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.