Liečivé kamene a znamenie

Ak veríte na liečivé kamene a ste v znamení Váh,  femme pre vás pripravila charakteristiku niekoľkých kameňov.


Ľudia v znamení Váh, sú zväčša rozvážni, vyvážení a harmonickí. Pôsobia sebaisto, napriek tomu za maskou stability niekedy uchovávajú vnútornú neistotu. Majú vyvinutý cit pre spravodlivosť a estetické cítenie. 

Pre Váhy sú najvhodnejšie tieto kamene: Jadeit, Malachit, Obsidián, Smaragd, Jaspis, Akvamarín, Turmalín

Jadeit - posilňuje nervový a imunitní systém, zmierňuje migrény a bolesti, znižuje teploty, lieči infekcie, chrípku ak kŕčove žily. 

Malachit – napomáha emocionálnej rovnováhe, navodzuje pokoj, dodáva energiu, trpezlivosť, harmonizuje rozum a cit, podporuje tvorivosť, posilňuje imunitu, priaznivo pôsobí na srdce a mierni bolesti pri zápaloch, obmedzuje ukladanie tuku.

Smaragd – sa nazýva aj kameňom všeobjímajúcej lásky, dodáva človeku harmóniu a súlad, regeneruje, omladzuje, upokojuje, uľahčuje medziľudskú vzťahy a komunikáciu, podporuje schopnosť empatie.

Akvamarín – je kameňom odvahy, mierni agresivitu, stres a strach, podporuje odvahu, lieči choroby horných dýchacích ciest, uvoľňuje napätia a zmierňuje bolesti zubov a ďasien.

Jaspis – kameň tolerancie a trpezlivosti, zbavuje nerozhodnosť, podporuje skromnosť, vôľu, potlačuje depresie, chráni pred zlobou a nenávisťou, odbúrava nechutenstvo,  podporný kameň pri problémoch s bulimiou a anorexiou, pomáha pri liečbe gynekologických ochorení, pôsobí ako prevencia pri zhubných nádoroch.


Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.