Hľadáte ideálnu lokalitu, kde budete môcť stráviť romantický pobyt?

Zatúžili ste po romantickom pobyte s partnerom, ale obávate sa vycestovať do zahraničia kvôli nákaze alebo neustále sa meniacim pravidlám po príchode? Ak zrovna netúžite po mori, dokonalú romantiku si môžete vychutnať aj na Slovensku. A čo je na našej krajine najkrajšie? No predsa hory a príroda.

shutterstock_hory21

Hory a romantika idú jednoznačne k sebe

Obľúbeným strediskom pre dovolenku v horách je Jasná. Ponúka množstvo možností štýlového a luxusného ubytovania a rovnako veľa možností, ako tráviť dovolenkové dni. A nemyslite si, že pre jej obľúbenosť vám nebude dopriate súkromie. Jasná je ideálnym miestom pre romantické pobyty pre dvoch.

A ako na takomto pobyte navodíte skutočne romantickú atmosféru? Vďaka unikátnemu wellness priamo uprostred lesa. Len si to predstavte. Sauna s výhľadom na hory, horúca exteriérová kaďa len pre vás dvoch a samozrejmosťou sú aj profesionálne masáže alebo liečivé zábaly, po ktorých budú vaše telo a myseľ ako znovuzrodené.

Chcete si vychutnať dobré jedlo a dobrý výhľad? Môžete to mať súčasne

A čo nasleduje po takomto dokonalom relaxe? Nie, s romantikou na izbe ešte počkajte, veď ste ešte nevečerali. Reštaurácia v Jasnej s panoramatickou terasou je presne tým miestom, kde si naplno vychutnáte nielen tradičné slovenské jedlá, ale aj rôzne svetové špeciality, či kvalitné vína, alebo iné nápoje.

Moment, hovorili sme o panoramatickej terase? Správne, okrem toho, že potešíte svoje chuťové poháriky, budete sa môcť počas večere kochať pohľadom na panorámu celých Nízkych Tatier. Budete tak mať dvojnásobný zážitok.

Ak je pre vás vrcholom romantiky praskajúci oheň, môžete kedykoľvek využiť altánok s grilom. Jedno je však jasné. Z romantického pobytu v Jasnej si odnesiete kopu príjemných a nezabudnuteľných zážitkov a spomienok.

Zdroj obrázka: Wilier / Shutterstock.com

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.