Prečo siahnuť po repasovaných notebookoch?

Repasovaná technika, a hlavne repasované notebooky, sa dostáva čoraz viac do popredia aj u bežných zákazníkov. Je tomu tak vďaka nesporným výhodám tohto typu techniky, ktoré vám dnes chceme priblížiť.

shutterstock_compy21

Repasovaná technika, do ktorej môžeme zaradiť repasované počítače, monitory či repasované notebooky si najmä u menších a stredných firiem začína získavať svoje miesto.  Je tomu tak najmä vďaka tomu, že tieto notebooky či počítače si dokážete dnes kúpiť na úrovni novej techniky, no za oveľa nižšie náklady.

Pozor na to, kto vám repasovaný notebook predáva

Na trhu sa dnes môžete stretnúť s rôznymi typmi predajcov, ktorí predávajú repasované notebooky hneď v niekoľkých triedach.

Vybrať si môžete z repasovaných notebookov kategórie A+, A, A-, B+ a tak ďalej. Už teraz by sme vás však chceli upozorniť, že pokiaľ sa rozhodujete kúpiť repasovaný notebook v kvalite B, tak v skutočnosti nejde o repas. Vo väčšine prípadov ide len o notebook, ktorý niekto kúpil za nižšiu cenu a vám ho predá o čosi drahšie.

Ak skutočne hľadáte kvalitného dodávateľa repasovanej techniky, môžete skúsiť firmu Technimax, ktorá sa repasom zaoberá už dlhé roky a v ich ponuke nájdete len techniku v kvalite A+. Ide teda o notebooky, ktoré nevykazujú žiadne známky poškodenia či opotrebovania.

Ako si vybrať repasovaný notebook?

Pri výbere repasovaného notebooku je potrebné dbať hneď na niekoľko parametrov. Ten najdôležitejší, a teda známku kvality, sme popísali už vyššie.

Ďalším dôležitým faktorom pri výbere notebooku je veľkosť displeja. Tu si treba odpovedať na otázku, na čo všetko chcete notebook používať a podľa toho vybrať veľkosť displeja. Pre ľudí, ktorí radi cestujú, sa odporúčajú notebooky s 10 až 13-palcovým displejom.

Ďalej je dôležité sa zamerať na licenciu operačného systému a ďalšie parametre, ako výkon, mechanika či procesor.

Vyberajte kvalitu

Veríme, že aj vďaka tomuto článku ste v tematike repasovanej techniky o čosi zbehlejší a pri kúpe si budete vyberať len z modelov kategórie A+.

Zdroj obrázka: Rtstudio / Shutterstock.com

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.