Naplánujte originálne lúčenie so slobodou - v stane

Padol na vás neľahká úloha usporiadať nezabudnuteľnú rozlúčku pre vašu kamarátku či kamaráta? Pre každú výzvu existuje zaujímavé riešenie - prichystajte párty v stane priamo pod hviezdnou oblohou. Ako na to?

depositphotos_partystan20

Ak budúca nevesta zbožňuje vonkajšie akcie a nevšedné dobrodružstvo, doprajte jej zážitok, na ktorý len tak nezabudne - lúčenie so slobodou vonku v stane. To totiž ani nepriazeň počasia nenaruší.

Perfektné párty stan? Octu Pre i Dome

Než sa do chystania pustíte, ujasnite si, koľko klientov sa má akcia zúčastniť. Podľa toho vyberte priestory i stan. Udalosť sa môže konať na pozemku vašich známych, na horách, v blízkosti vinohradu, v jablčnom sadu, alebo napríklad v lese. Či už stan umiestnite kamkoľvek, malo by to byť v blízkosti plánovaného ubytovanie. Alebo stan vybavte tak, aby sa v ňom rovno dalo prespať.

Často sa využívajú nožnicové stany, kopulovité stany alebo stany v tvare ihlanu. Medzi najodolnejšie patrí nožnicové stany rady Octa Pro. Sú ideálne na zastrešenie plochy medzi 9 a 32 m² a vhodné do menej priaznivých podmienok - pevná konštrukcia a osemuholníkový profil nohy s 50 mm prierezom vám zaistí spoľahlivú ochranu. Stany vydrží aj silnejšie poryvy vetra - až do 100 km/h. Bočnice aj strechu tvorí vodotesná polyesterová textília. Možno ich doplniť aj LED osvetlením - systém sa nenápadne zabuduje do konštrukcie (žiadne káble nie sú viditeľné) a spotreba energie nepresiahne 75 W.

K zastrešenie väčšie plochy sa skvele hodí aj párty stany Dome s pôdorysom päťuholníka. Ich netradičný dizajn a tvar kupoly každého upúta. Sú tiež veľmi odolné - dôkladne ukotvený stan zvládne nápory vetra s rýchlosťou 100 km / h. Potlač sa realizuje pomocou sublimačnej tlače - vďaka tomu môžete povrch stanu vyzdobiť ľubovoľnú tematickú grafikou vo farbe, aká vás napadne.

Čo by v stane nemalo chýbať?

Všetky stany možno opatriť dodatočnými záťažami, pevnú podlahou z tvrdeného PVC, bezpečnostným kotvením, plnými bočnicami, oknami, vstupom na zips i nábytkom - napríklad pohodlnými sedacími vaky.

V chladnejšom počasí treba stan vybaviť špeciálnym kúrením, aby vám nič nekazilo zábavu. V tomto prípade sa radšej obráťte na odborníkov, ktorí vám odporučia bezpečný spôsob vykurovania.

Nezabudnite na zábavný program

Bez dobrého pitia, jedla, vtipných predmetov a originálneho programu sa žiadna rozlúčka nezaobíde - od tričiek s potlačou až po hádanky, kreatívne hry a prekvapenie pre nevestu. Prekvapením môže byť napríklad degustácia vín, barmanský kurz, jazda limuzínou, prechádzka na koni, karaoke večer, laser game, let balónom alebo napríklad úniková hra. Rozlúčku v stane ozvláštnite zábavným kvízom - všetci sa skvele pobaví a odnesú si zážitok, na ktorý budú spomínať ešte celý riadku rokov.

Zdroj foto: Depositphotos

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.