Liptovské chaty kúsok od Liptovskej Mary, ktoré si môžete kedykoľvek prenajať

Každý z nás potrebuje z času na čas vypadnúť z domu a ísť si oddýchnuť niekam mimo mesta, najlepšie na vidiek. Ak práve teraz uvažujete nad tým, že prvé jarné dni strávite v prírode, skúste si prenajať moderne zariadenú chatu na Liptove.

liptovske chaty19

Bude celá len vaša!

Ak vás ubytovanie v hoteloch neláka a chcete mať trošku viac súkromia, práve drevené chaty na Liptove vás určite oslovia. Celú tradičnú drevenicu budete mať len pre seba. S nikým sa nebudete deliť o chatku, ale celá bude len vaša. Samozrejme, v susedstve nájdete viacero takýchto dreveníc. Interiér celej drevenice bude však len váš a samozrejme vašej blízkej rodiny.

Chaty na Liptove vám ponúkajú moderné vybavenie, takže sa nemusíte báť, že vybavenie interiéru bude zastarané a zatuchnuté. Zaujať vás zaujme krásny trámový strop, veľká jedálenská časť, ktorej súčasťou je veľký jedálenský stôl. Pohodu si môžete vychutnať aj pri mohutnom krbe. Ak plánujete romantiku, určite sa vám krby v týchto chatkách zapáčia. Interiér je zariadený v rustikálnom štýle, preto ak vám tento vidiecky štýl vyhovuje, rezervujte si ubytovanie na Liptove práve tu.

Zaujímavosti v okolí

Kúsok od týchto chát nájdete Liptovskú Maru, po ktorej si môžete spraviť plavbu na výletnej lodi, ale sa v nej cez leto môžete aj okúpať. Ak chcete využiť posledné zimné dni na lyžovačku, oceníte blízkosť lyžiarskeho strediska Jasná. Tam si môžete nielen zalyžovať, ale aj spraviť menšiu turistiku na Chopok, na Dereše, ale aj na Ďumbier.
Romantickú prechádzku môžete podniknúť okolo Vrbického plesa. Cez letné teplé dni oceníte menšie schladenie návštevou Demänovských jaskýň.
Liptov je krásny kraj. Vidíte z neho nielen na Západné a Vysoké Tatry, ale ako na dlani máte aj majestátne Nízke Tatry.
Skúste trošku inú dovolenku a zahovorte si tradičnú drevenicu na Liptove. Uvidíte, že sa vám takéto ubytovanie zapáči.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.