Oddýchnite si v tichej podtatranskej osade

Malá podtatranská osada Podbanské žije tak trochu v tieni Tatranskej Lomnice, Štrbského Plesa a Smokovcov. V posledných rokoch sa sem ale ľudia vracajú, aby si užili ten pravý tatranský pokoj a vyhli sa davu turistov.

Ak chcete zažiť pokoj a relax obklopený tatranskou prírodou, príďte do Podbanského.

Grand hotel Permon

Luxusný štvorhviezdičkový hotel Grand hotel Permon každý rok ponúka výhodné wellness pobyty pre všetkých vás. Tak, ako aj minulý rok, tak aj tento rok tam môžete zažiť okrem bohatého kultúrneho programu na Silvestra aj gastronomický zážitok. Čaká vás kvalitné jedlo, ktoré bude vyhovovať aj tým náročnejším a navyše za primerané ceny.

Ak uvažujete nad oddychom v podtatranskej oblasti, vyberte si osadu Podbanské, kde sídli tento grandiózny hotel s prekrásnym výhľadom na symbol Slovenska – na Kriváň. Momentálne ponúkajú akciové wellness pobyty v Tatrách, z ktorých nejaký termín by vám možno mohol vyhovovať.

Turistika v okolí 

Ak plánujete ísť do Podbanského a okolia počas letných mesiacov, určite si nenechajte ujsť turistiku v okolí Podbanského. Odporúčame vám návštevu dvoch prekrásnych dolín – Kôprovej a Tichej doliny. Druhá menovaná je až 17 km dlhá a od typických tatranských dolín sa niečím líši. V tejto doline nenájdete žiadne plesá a vysoké štíty. Je síce dlhá, ale na turistiku nie je až taká náročná ani pre nevytrénovaných turistov.

Samozrejmosťou je aj výstup na Kriváň z Troch Studničiek, ktorý sa považuje za menej náročný ako výstup od Štrbského Plesa. Turistika na Kriváň je vhodná skôr pre skúsenejších turistov. Počas letnej sezóny ale počítajte s väčším množstvom turistov. Ak sa im chcete vyhnúť, vyrazte za svitania. Uvidíte, že po návrate z tejto túry budete maximálne spokojní a zvyšok dňa a večer strávite sedením pri pekných krbových kachliach alebo pri krbe.

Vhodný aj na kongresy

Pre podnikateľov máme dobré správy. Ak vás čaká organizácia kongresu, firemných mítingov, pokojne si môžete zajednať kongresovú sálu v Grand hoteli Permon. Je považovaný za najlepší kongres hotel v širokom okolí. Za to vďačí nielen moderným priestorom konferenčných sál, nadštandardným zariadením izieb, ale aj dobrému personálu.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.