Vytlačiť túto stránku

Farby a láska

Napísal femme 08. september 2018

Farby o vás prezradia viac, ako si myslíte. Zahrajte sa s farbami a zistíte, prečo sa vám v láske nedarí alebo čoho by ste sa mali vyvarovať.

farby 0918

1. Predstavte si svojho partnera v intímnych chvíľach.
2. Predstavte si intenzívne odtiene štyroch farieb: modrej, červenej, žltej a fialovej.
3. Bez premýšľania si z týchto farieb vyberte jednu, ktorá vás najviac fascinuje.
4. Vzápätí si vyberte farbu, ktorá je vám najmenej sympatická.
5. Vyhľadajte v nasledujúcich dvojiciach farieb svoju farebnú kombináciu: FASCINUJÚCA / NAJMENEJ SYMPATICKÁ. Farby odhalia stav vašeho podvedomia, ktoré je v priamom spojení s láskou a sexom.

MODRÁ / ČERVENÁ
Pokojná, spokojná a spoľahlivá. Predovšetkým takto vás vníma okolie, a to vrátane mužov, o ktorých javíte záujem. Pôsobíte ako fajn kamarátka, čo je pozícia značne vzdialená od postu "zbožňovaného objektu", ktorým túžite byť. Kde sa stala chyba? Javíte sa ako suchopárna osôbka. Kladiete priveľký dôraz na serióznosť, istotu a stabilitu. Chýba vám zmysel pre hru, zábavu, flirt a laškovanie. Prejavte aj trocha ľahkovážnosti!

MODRÁ / FIALOVÁ
Páčia sa vám vážni muži v dobrom postavení a utáraným "zajkom" dávate jasne najavo, že majú zachovávať primeranú vzdialenosť. Vždy potrebujete vedieť, na čom ste. A práve to je váš problém. Žiadny muž vám nebudete hneď pri prvom rozhovore predkladať záruky svojej serióznosti. V prípade, že tak urobí, nejde o záruky, ale správny odhad vašej túžby a premyslenú pascu. Myslite na to, že každý vzťah je stávka v lotérii.

MODRÁ / ŽLTÁ
Ste príjemný človek a príjemná spoločníčka, ale v partnerských vzťahoch vám chýba fantázia a uvoľnenosť. Škoda, so zábranami sa nedá vytvoriť tá správna atmosféra - vzrušujúce napätie, ktoré je nabité nadšením a erotikou. V láske a sexe sa vám začne lepšie dariť až potom, keď tú náruživú ženu, ktorá je uväznená vo vašom vnútri, pustíte na slobodu.

ŽLTÁ / MODRÁ
Ste žena - dračica. Fascinujte, priťahujete, ale po krátkom čase unavujete. Spontánnosť, veselosť a neviazanosť sú fajn, ale treba meniť rytmus. Niektorí muži sa vás priam boja. Musíte prejaviť aj "ženskejšiu" stránku svojej povahy; a občas mužom aj zalichotiť. Majte na pamäti, že toho sebavedomia, ktoré predstierajú, nemajú na rozdávanie.

ŽLTÁ / FIALOVÁ
Predstavujete živočíšny typ ženy, ktorý nemá núdzu o mužov. Ľahko sa zoznamujete, ale udržať vzťah sa vám nedarí. Vyberáte si totiž mužov, ktorí sú určení predovšetkým "na zábavu". Tí, ktorí sú určení "pre život" vás nudia. Kým nezmeníte svoj prvoplánový postoj k mužom, dlhodobého partnera nenájdete.

ŽLTÁ / ČERVENÁ
Vaša krátka charakteristika: žena plná rozporov. Milujete spoločnosť, ale nechcete byť stredobodom pozornosti. S potešením rozhadzujete siete, ale keď sa ľahký flirt začína meniť na niečo vážnejšie, stiahnete sa. Mužov si vyberáte, ale zároveň čakáte, kým si vás niekto všimne. Je to komplikované nielen pre vás, ale aj pre vaše okolie. Čoho sa vlastne bojíte? Ľudský svet nestojí na dokonalosti...

ČERVENÁ / ŽLTÁ
Beriete sa veľmi vážne, čiže veľká sranda s vami nie je. Pôvabu máte pravdepodobne dostatok, ale chýba vám vľúdnosť a neha. Lenže aj muži sú ľudské bytosti a potrebujú občas hýčkať. Technicky perfektne zvládnutý sex zapôsobí len na určitú skupinu mužov, u tých ostatných prehrávate na celej čiare. Zasmiali ste sa už niekedy naozaj od srdca?

ČERVENÁ / MODRÁ
Charakterizuje vás najmä vášeň a náročnosť. Ale aj nekompromisnosť. Vo vašom správaní absentuje "kúzlo ženy". Prečo idete na všetko tak hrmotne? Veď ani u mužov to nie je príťažlivé, čo potom u žien, ktoré prezentujú úplne iné kvality...? Hľadajte - vo filmoch, v literatúre - lekcie z ženskej diplomacie a rafinovanosti. 

ČERVENÁ / FIALOVÁ
Temperamentu máte na rozdávanie, ale nejako si s ním neviete rady. Ste priveľmi opatrná a podozrievavá. Nikto však nebude mať chuť neustále vás o niečom presviedčať... To, že si nepustíte hocikoho k telu, je síce rozumné, ale na druhej strane - nepreháňate to? Naučte sa brať veci a život ležérnejšie. Inak sa zakuklíte v nezmyselných problémoch.

FIALOVÁ / ŽLTÁ
Ste dokonalá introvertka. Túžby a lásky máte na rozdávanie; okamžite vycítete, kto má o vás záujem; a zamilovať sa viete raz dva; ale(!) správate sa natoľko (a možno i proti svojej vôli) odmietavo a odmerane, že nikto ani len netuší, čo sa vo vašom vnútri skrýva, a zostávate väčšinou sama. Prečo si tak veľmi neveríte? Láska je tu aj pre vás.

FIALOVÁ / ČERVENÁ
Vy a dobrý sex, to je naozaj problém. Potrebujete toľko porozumenia, dobýjania, romantiky a harmónie, že nie je isté, či vôbec niekto bude niekedy toho schopný. Mužom sa páčite, ale nedokážete sa uvoľniť a mať jednoducho zo života radosť. Hrozí vám, že časom zatrpknete. Ale aj také ženy musia byť, však?

FIALOVÁ / MODRÁ
Vaším hlavným problémom je nestálosť, strach z toho, že vám čosi uniká. Ustavične potrebujete prežívať niečo vzrušujúce, nové, a tak sa ženiete z jedného vzťahu do druhého. Myslíte si, že problém je vo vašich partneroch, a zatiaľ je to presne naopak. Potrebujete popremýšľať o sebe, o tom, čo vlastne chcete, a kam smerujete. Nájdite si na to chvíľu.