Záver leta na bicykli

Napísal TS,Burgenland 29. august 2017

Vďaka mnohým požičovniam bicyklov a gastronomickým zariadeniam pre cyklistov sa váš výlet na bicykli v Burgenlande stane nezabudnuteľným zážitkom. Tak hor sa na bicykel a do Burgenlandu!

bike ilu 1200x800

Špičkové cyklistické trasy vám umožnia spoznať a zažiť región Burgenland. Tieto trasy ponúkajú tiež výnimočné zážitky: pozorovanie prírody na cyklistickej trase „Lacken“ v Národnom parku Neusiedler See – Seewinkel, vinárske a kultúrne zážitky na cyklistickej trase „Čerešňové kvety a Festival“, zážitok z jazdy dole kopcom v regióne Rosalia a na trase „Raj“ s dĺžkou 260 km v regióne Južný Burgenland na elektrických bicykloch. Môžete prejsť aj trasu venovanú najmladšej histórii európskych pohraničných oblastí „Iron Curtain“.

Slnečná krajina Stredný Burgenland vás pozýva svojimi trasami Slnečnou krajnou (130 km), cyklistickou trasou Červených vín (36 km), trasou Zöberntal-Rabnitz (36 km), trasami Waldquelle (18 km), Liszt (27,5 km) a cyklistickou trasou cez prírodnú rezerváciu, ako aj ďalšími menšími okružnými cyklistickými trasami. Mimoriadne prístupná pre rodiny je aj cyklistická trasa „Familienthermen“ s dĺžkou 21 km alebo jazda na drezinách.

Všetky cyklistické trasy sú mimoriadne dobre značené a z väčšej časti upravené asfaltom. Vyberte si svoju individuálnu cyklistickú trasu! Množstvo prevádzok prístupných pre cyklistov a gastronomických podnikov pretvoria vašu cyklistickú dovolenku v Burgenlande na nezabudnuteľný zážitok. Vyskočte na bicykel a zamierte do Burgenlandu!

TIP: CYKLOCESTA SLANÝCH JAZIEROK (B20 LACKENRADWEG)

Polmetrová hĺbka, slaná voda a to viac ako 80 ráz: Slané jazierka jednoducho musíte vidieť! Okružná trasa okolo chránenej krajinnej oblasti je obľúbená u mladých i starých. Cyklochodník s čiastočne asfaltovým a čiastočne štrkovým povrchom vedie naprieč národným parkom Neusiedler See-Seewinkel popri mokradiach a pastvinách, jazere Lange Lacke a viniciach, v ktorých sa rodia vína svetového mena. Ak ste milovníkom prírody, nezabudnite si ďalekohľad: svoje trvalé alebo letné sídlo tu má vyše 300 druhov vtáctva. Môžete si tiež urobiť zachádzku do informačného centra národného parku a naučiť sa veľa zaujímavého o biotope počas exkurzie!

DĹŽKA TRASY: 48 km

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.