Návod na obsluhu dieťaťa

Napísal Fortuna Libri 27. apríl 2016

Rodičia a deti. Okrem lásky, ktorá s týmto vzťahom priamo súvisí, je to cit, ktorý sa dotýka každého z nás. Všetci sme deti svojich rodičov a mnohí máme rodiny, ktoré nadovšetko milujeme.


A tak isto vieme, že ako iné vzťahy, tak aj vzťahy rodičov a detí sú zložité a nie vždy všetko vychádza, ako si predstavujeme. Sú  však aj plné nádherných chvíľ, ktoré si pamätáme do konca života. A aj o tom je knižná novinka Renáty Názlerovej NÁVOD NA OBSLUHU DIEŤAŤA. Autorka hovorí o knihe ako „o zdravo motivačnom románe“, v ktorom predstavuje príbehy slovenských rodín. A zaujímavosťou je, že časť deja sa dokonca odohráva v Tunisku a Maroku! Možno sa v príbehoch spoznáte, možno vám pripomenú niekoho iného, určite vás však chytia za srdce. Kniha vychádza vo vydavateľstve Fortuna Libri, viac na www.fortunalibri.sk.  

Slovenské rodiny a ich príbehy

„Neexistuje na svete nič, čo by vám tak spoľahlivo vrátilo investície ako dieťa. Ak doň vložíte lásku a trpezlivosť, stonásobne vám to vráti. Ak ho obklopíte ľahostajnosťou a odmietaním, stonásobne sa vám to vráti. A ak mu ublížite, život vám to vráti tisícnásobne,” hovorí autorka knihy NÁVOD NA OBSLUHU DIEŤAŤA Renáta Názlerová. „Dieťa má právo plakať, neposlúchať, klamať, vyvádzať. My ho máme s láskou usmerňovať a dopriať mu, aby sa učilo spoznávať hranice,” dodáva.

Román je pokračovaním Názlerovej úspešnej knihy Návod na obsluhu lásky. Ako v predchádzajúcej knihe, aj v Návode na obsluhu dieťaťa sa stretávame so psychologičkou a terapeutkou Tamarou Koch, s ktorou autorka spolupracovala na oboch románoch. Vstupuje do života rodín, aby im ukázala, aký dôležitý je v živote nadhľad, ktorý prináša viac osohu ako hádky. A tiež humor, ktorý ponúka viac šancí na úspech ako zlosť. Aj ona však musí pripustiť, že niekedy je to ťažké, lebo osudu sa prikázať nedá, a v konečnom dôsledku sme všetci len ľudia... Je vždy pripravená pomôcť, a to aj za cenu, že sa niekomu jej rady nebudú páčiť. Rady by totiž mali človeku otvoriť oči... a srdce.


Vydáva: Fortuna Libri

Rozsah:  232 strán

Maloobchodná cena: 12,90 €

Viac na: www.fortunalibri.sk

 

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.