Raw pre začiatočníkov

Surová strava je na míle vzdialená od diéty plnej zákazov a pravidiel. Inšpirovaná americkou raw-food scénou prepája aj v našich končinách zdravý postoj ku zdraviu s pôžitkom a vitalitou.


Od pizze až po wrap, cez torty až po zmrzlinové kreácie – moderná surová strava poskytuje namiesto odriekania zdravú alternatívu pre všetkých tradičných kuchárov.

Chantal Sandjon je odborníčka na zdravú výživu a nadšená zástankyňa surovej stravy. Napísala knižku Raw pre začiatočníkov, v ktorej surovú stravu predstavuje ako zdravý a čerstvý spôsob stravovania, plný radosti z jedla. 

Jedinečným spôsobom prepája radosť zo života a pôžitok z jedenia. V popredí nie je ani zriekanie sa, ani zatracovanie varenej stravy. 
"Nie, ide o životný štýl, ktorý dodáva maximum výživných látok, energie, pocit pohody a pestrosť," vysvetľuje sympatická Chantal. "Pestrosť potravín, ktoré nás živia. Pestrosť spôsobov prípravy jedál ďaleko od sporáka. Pestrosť možností individuálneho prevedenia."


Kniha Raw pre začiatočníkov ponúka jednoduchý a pútavý úvod do problematiky raw jedla – trend surovej stravy je v tejto knihe vysvetlený na množstve receptov, ktoré sú nielen zdravé, ale predovšetkým chutné.

Raw strava je stará ako ľudstvo samotné. Táto kniha ukazuje, ako prepojiť kulinársku rozmanitosť a modernú tvorivosť s pozitívnym vplyvom na ľudský organizmus so zdravými surovými potravinami.

V raw potravinách sú zachované vitamíny, minerály a enzýmy. Vláknina v nich napomáha črevám a znižuje hladinu cholesterolu. Okrem toho sú prirodzene nízkokalorické, takže sa ich pomocou môžete dopracovať k ideálnej hmotnosti.

Autorka predstavuje nový štýl vášho stravovania na základ raw stravy, ktorý môžete aplikovať každý deň. Vďaka receptom na sladké i slané jedlá si uvedomíte, aké využitie a najmä aké výhody raw strava má.



Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.