Nová kniha Kristíny Farkašovej

Volajú sa Matilda a Ela...ale Kristína Farkašová im hovorí aj knedle. Narodili sa jej v júni 2013 a zažila si s nimi viac ako čakala.


Písala blog, ktorý bol mimoriadne úspešný a napokon došlo aj na knihu, ktorú jej ilustroval otec, známy herec Boris Farkaš.Vznikla tam mimoriadne vtipná a trefná knižka Som mama.

Som mama je kniha pre všetkých, ktorým je jej humor blízky a téma sa im zdá viac než príťažlivá. Kristína sa hrdo hlási k tomu, čo jej robí najväčšiu radosť: je mamičkou dvoch nádherných detí, dvojičiek, s ktorými si užíva každý jeden deň, hoci jej to občas prerastá cez hlavu. Miluje ich a z knihy to cítiť na každej strane, hoci často vtipkuje, využíva sarkazmus, iróniu a niekedy len neveriacky krútite hlavou a uškŕňate sa. Jednoducho, Kristína Farkašová je šťastná, že si môže povedať: Som mama!

Kristína Farkašová a jej otec Boris Farkaš o knihe Som mama.
Pozrite si VIDEO:



Poznáte hlboko-plytké myšlienky tehotnej, neskôr kojacej novomatky Kristíny Farkašovej? A aké je to mať dvojičky? Prečítajte si úryvky v článku Nazreli sme do knižky Som mama od Kristíny Farkašovej.

Som mama je vtipná kniha o strastiach a radostiach rodičovstva. Málokto vie podať zážitky a skúsenosti tak pútavo a zábavne ako Kristína Farkašová. Milé mamičky, ak teda nemáte zmysel pre humor, vďaka tejto knižke ho v sebe objavíte. Ak vám je ukradnutý, ani ho nehľadajte a majte Kristínu aj naďalej rady.
Kniha Som mama je úžasne ilustrovaná Borisom Farkašom, originálne zalomená a graficky upravená. Vo vnútri nájdete aj tetovačky so sloganmi ako Som mama, Nie, nie som tučná, som tehotná, alebo hanblivého bociana so šípkou a slovami To on!



Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.