Užite si noc plnú prekvapení!

Už 27.augusta vyjde vo svetovej premiére novinka Dievča, ktoré uviazlo v pavúčej sieti. V desiatkach krajín v jeden deň a medzi nimi aj na Slovensku vo vydavateľstve Ikar...


... ktoré pripravuje jedinečnú akciu Zažite svetovú premiéru! Takáto postava v literatúre už dlho nebola. Ženská hrdinka, ktorej držíte palce, povzbudzujete ju a fandíte. Hackerka Lisbeth Salanderová z fenomenálnej trilógie Stiega Larssona Millennium. O pár dní sa Lisbeth opäť vráti na scénu – ožije v novom larsssonovskom príbeh a spolu s investigatívnym novinárom Mikaelom Blomkvistom budú odhaľovať veľký korupčný škandál. Môžete sa tešiť na vynikajúce čítanie, ale predovšetkým na jedinečnú akciu, ktorú chystá vydavateľstvo.

Pozrite si VIDEO upútavku:


Začína sa už deň vopred, 26. augusta v bratislavskom Kine Lumière. Do polnoci vás čaká kinomaratón trilógie, ktorú nakrútili Švédi podľa kníh Stiega Larssona. Nebude chýbať občerstvenie, cestovateľské premietanie o Štokholme a Švédsku v podaní Jozefa Zelizňáka, ktorý je sprievodcom CK BUBO a zároveň prekladateľom larssonovskej série.
Tiež si budete môcť kúpiť knihu Dievča, ktoré uviazlo v pavúčej sieti ako prví – kniha sa začne predávať úderom polnoci na 27.augusta. A navyše o 5,- EUR lacnejšie.
A s polnocou príde aj tombola o hodnotné ceny – cestovateľské poukážky, balíčky kníh ap.

Oslávte aj vy svetovú premiéru nového príbehu zo série Stiega Larssona!
Termín: 26.augusta 2015 od 17:00
Miesto: kino Lumière,  Špitálska 4, Bratislava (bývalé Charlies Centrum pri budove Ministerstva sociálnych vecí a rodiny)
Vstupné: 10,- EUR
Vstupenky si môžete kúpiť na Ticketportal.sk už teraz na tejto adrese. Pozor, je len obmedzený počet miest.

Viac mrazivých príbehov z drsného severu je na
www.severskekrimi.sk

O čom je Millennium 4?
Časopis Millennium má nových vlastníkov. Zlé jazyky tvrdia, že éra Mikaela Blomkvista sa skončila, aj sám Blomkvist zvažuje zmenu zamestnania.
Lisbeth Salanderová sa zdanlivo bezdôvodne zapojí do hackerského útoku. Berie na seba riziká, ktorým sa doteraz vyhýbala. Toto sa na ňu nepodobá.
Špičkový odborník na výskum umelej inteligencie profesor Frans Balder zavolá uprostred noci Blomkvistovi, aby ho informoval, že disponuje šokujúcimi informáciami o amerických tajných službách. Prezradí mu, že bol v kontakte s mladou geniálnou hackerkou. Blomkvist tuší, o koho ide.
V Blomkvistovi skrsne nádej na senzačné odhalenie, ktoré on aj časopis Millennium zúfalo potrebujú. Ako zvyčajne, Lisbeth Salanderová sleduje svoje vlastné ciele. Nadišiel čas, aby sa ich životné cesty opäť stretli.


Z trilógie Stiega Larssona sa doteraz predalo vyše 80 miliónov výtlačkov a knihy preložili do 50 jazykov. 

4.diel Dievča, ktoré uviazlo v pavúčej sieti vychádza 27.augusta, no už o deň neskôr sa koná jedinečná akcia, na ktorej môžete byť aj vy! Zažite svetovú premiéru jedinečnej knihy na vlastnej koži. Užite si večer a noc v mrazivej atmosfére severských detektívok.

S touto knihou navyše hráte o 201 super cien.
Viac na www.topkrimi.sk

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.