Jeden musí z kola von!

Strhujúci triler Jeden musí z kola von vás šokuje, zaskočí a zamrazí. Predstavte si, že vás zatvoria do miestnosti, z ktorej niet úniku.


Iba vy a vám blízky človek – napríklad partnerka, manžel, najlepší priateľ... Zostanete tam o hlade, o smäde a v neľudských podmienkach. Musíte sa rozhodnúť: zabijete alebo sa necháte zabiť. Iná možnosť neexistuje!

Pozrite si skvelý TRAILER k tejto knižnej novinke:


Keď sa z lesa vynorí napoly mŕtve dievča, jeho príbehu nikto neverí. Lenže každučké slovo, čo povie, je čistá pravda.
O niekoľko dní sa objaví ďalšia obeť. Vzorec je na svete. Niekto unáša dvojice, uväzní ich v neľudských podmienkach a postaví pred strašnú voľbu: zabi, alebo sa nechaj zabiť. Únosca sa len prizerá a čaká, kým to jeden z dvojice nevydrží. Hlad, smäd, strach a zúfalstvo sa dajú ukončiť jediným spôsobom.

Vyšetrovateľka Helen Graceová sa vrhne do pátrania po sériovom vrahovi, ktorý im zanecháva bizarné navštívenky: obete, ktoré zmenil na vrahov. Kolegovia z práce, matka s dcérou, tanečníčky - nesúrodú vzorku predsa musí čosi spájať. Kým Helen neodhalí vzťah medzi obeťami, vraha nedostane. Každý krok vedľa však prináša ďalšie obete.

S touto knihou tiež hráte o 201 super cien.
Viac na www.topkrimi.sk.

Už len tá predstava vás šokuje.
Brutálne, mrazivé, šokujúce. Ako by ste sa cítili vy na ich mieste?
Už prvé strany trileru  Jeden musí z kola von vás postavia do pozoru a nevydýchnete si, kým knihu nedočítate.

Foto: Ikar

Čo keby z vás urobili vraha?!

Prečítajte si krátky úryvok z novinky Jeden musí z kola von:

Ozval sa mobil a na krásny okamih sme verili, že nám niekto ide na pomoc. Potom sme si však všimli svietiaci displej položený hneď vedľa nás. Sam sa ani nepohol, a tak som po ňom vyštartovala. Prečo to musím byť ja? Prečo vždy ja?

„Ahoj, Amy.“
Hlas na druhej strane znel zvláštne, neľudsky. Najprv som chcela prosiť o zmilovanie, vysvetľovať, že došlo k hroznej chybe, ale fakt, že ma oslovila menom, ma obral o všetko odhodlanie. Neodpovedala som. Pokračovala pokojne a nenáhlivo.
„Chceš žiť?“

„Kto ste? Čo ste nám spra...“

„Pýtam sa, či chceš žiť.“

Chvíľu sa nezmôžem na odpoveď. Jazyk nie a nie sa pohnúť. Až potom zo mňa vyjde: „Áno.“

„Na podlahe vedľa telefónu nájdeš zbraň. S jedným nábojom. Pre Sama, alebo pre teba. Cena za slobodu. Ak chceš prežiť, musíš ho zabiť. Chceš žiť, Amy?“

Nevládzem rozprávať. Mám pocit, že sa potyčkujem.

„Tak ako, chceš?“


Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.