Knižná novinka: Prvá láska

Napísal Albatrosmedia.sk 31. máj 2015

James Patterson je aj autorom mnohých najpredávanejších kníh pre mládež, ako napríklad Maximum Ride – Anjelský experiment, Čarodejnica a čarodejník a série Môj najhorší školský rok.


Tieto knihy sa držali v zoznamoch bestsellerov celkovo spolu vyše 220 týždňov. V roku 2010 si deti v rámci súťaže Children’s Choice Book Awards zvolili Jamesa Pattersona za autora roka.


Prvá láska - James Patterson a Emily Raymondová

 O knihe...
Čo môže byť vzrušujúcejšie, než výlet naprieč krajinou – navyše so svojou životnou láskou? Užívať si dni plné slobody, jesť nezdravé jedlá, ocitnúť sa na večierku plnom hviezd, oddávať sa adrenalínovej jazde... a možno zopárkrát prekročiť zákon? Jediný háčik môže byť v tom, ak váš milovaný spolupáchateľ netuší, že by ste ho pri tom najradšej držali za ruku a bozkávali. Presne na takéto dobrodružstvo sa vydá Axi so svojím kamarátom Robinsonom. No nečakajte bezduchú love story – rozprávky už vyšli z módy, život nie vždy beží podľa plánu a vždy sa môže objaviť niečo, pred čím sa jednoducho nedá utiecť...


Preklad: Katarína Slivková
Vydavateľstvo: CooBoo
Bežná cena: 9,99 €
Vek: 14+

JAMES PATTERSON vytvoril viac nezabudnuteľných knižných postáv než ktorýkoľvek iný súčasný spisovateľ. Podľa Guinnessovej knihy rekordov má na konte najviac bestsellerov, vyhlásených týždenníkom New York Times, zo všetkých spisovateľov. Odkedy jeho prvý román v roku 1977 získal cenu Edgara Allana Poa, predalo sa viac než 280 miliónov kópií jeho kníh.

Jeho celoživotná láska ku knihám a čitateľská vášeň ho viedli k vytvoreniu inovatívnej webovej stránky ReadKiddoRead.com. Je neoceniteľnou pomôckou pre rodičov, lebo si tu môžu nájsť knihy, vďaka ktorým privedú deti k čítaniu. Naplno sa venuje písaniu a žije s rodinou na Floride.

Prečítajte si ukážku z knihy Prvá láska

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.