Tma

„Strach sa vo mne zbieral už hodnú chvíľu, no teraz vybuchol ako šrapnelový granát. Zachvel som sa, azda aj zakričal, takmer som sa rozbehol cez miznúcu lúku;...


... nezaujímalo ma nič, iba dostať sa čo najskôr dole – k ľudským obydliam.“

Jeden človek, jedna miestnosť a nekonečná hrôza

Najnovší triler Jozefa Kariku, z ktorého vás zamrazí až do špiku kostí!
Áno, Karika už neraz dokázal, že má úžasný talent na vybudovanie mrazivej atmosféry, ktorý sa snúbi s rozprávačským majstrovstvom. Jeho knihy len tak neodložíte, hoci vám behá mráz po chrbte a strhávate sa pri najmenšom nevinnom šuchote. Po špičkovom Strachu prichádza strhujúca TMA.
Tma, v ktorej sa niečo skrýva...

Televízny scenárista odchádza na osamelú horskú chatu v Malej Fatre. Chce si oddýchnuť od hektickej práce aj napätého manželstva a vychutnať si pokojnú zimnú atmosféru. Zrazu sa však prihodí čosi nečakané a pobyt sa zmení na desivú nočnú moru. Chata sa stáva väzením, hoci dvere nie sú zamknuté.
Začína sa zúfalý boj o prežitie.

Foto: Ikar

Nedajte si ujsť ďalší skvelý príbeh TMA od majstra strachu a napätia Jozefa Kariku.
„Je to od Boha nadaný človek,“ vyhlásila o Karikovi šéfka najväčšieho vydavateľstva Ikar Gabriela Belopotocká. „Keby sa narodil v Amerike, zarábal by ťažké peniaze. Teraz by už mohol sedieť na terase domu s vyloženými nohami, pofajčievať cigary a vypúšťať dlhý dym.“

V novinke Tma sa Jozef Karika snažil vytvoriť maximálne napínavý triler s minimom postáv aj prostredí. Ako tvrdí, „celé by sa to dalo zhrnúť do sloganu: Jeden človek, jedna miestnosť, nekonečná hrôza. Napísať minimalistický príbeh, ktorý čitateľa chytí a nepustí, je svojím spôsobom rovnako náročná výzva, ako napísať rozsiahlu ságu s množstvom postáv a spletitým dejom“, dodáva obľúbený autor.

Prečítajte si úryvok z nového mrazivého trileru TMA.


Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.