Víkendové čítanie

Nechajte sa inšpirovať ukážkami z dvoch knižných noviniek určených pre ženy. Napínavý román od Helen Fieldingovej a nevšednú detektívku od R.M. Brownovej.


Kiežby si bol tu - Rita Mae Brown

O knihe…

Poriadna detektívka potrebuje mačku!
Vedúca pošty Mary Minorová-Haristeenová má po tridsiatke a spoločnosť doma jej robí mačka pani Murphyová a sučka pani Tuckerová. Harry sa práve rozvádza a má zlozvyk čítať pohľadnice, ktoré neboli adresované jej. Keď v mestečku začne dochádzať k podivným vraždám, spomenie si, že každá z obetí dostala pred smrťou pohľadnicu s obrázkom náhrobného kameňa a odkazom: „Kiežby si bol tu.“ Harry vedie svoje vlastné vyšetrovanie a netuší, že jej miláčikovia sú vždy o krok pred ňou...

Foto: Motto

Názov: Kiežby si bol tu
Vydavateľstvo: Motto
Bežná cena: 9,99 €

UKÁŽKA Z KNIHY…
 

Bujná fantázia Olivie Joulesove - Joan Fieldingová

O knihe...

Vtipný a napínavý román od obľúbenej Helen Fieldingovej, autorky série o Bridget Jonesovej.
Novinárka Olivia Joulesová je nezávislá žena. Píše o životnom štýle do časopisov a cestuje po svete. Na jednom večierku jej cestu skríži okúzľujúci Pierre. A nebola by to Olivia, keby ho nezačala podozrievať, že je v skutočnosti hľadaný terorista. Napriek tomu ale prijme jeho pozvanie na schôdzku a neskôr sa za ním vydá na najrôznejšie miesta na svete, aby sa o ňom dozvedela viac a odhalila jeho pravú totožnosť. Ako veľmi však Olivia povolí uzdu svojej fantázii? Nakoľko sú jej podozrenia opodstatnené?

Foto: XYZ

Autor: Helen Fieldingová
Názov: Bujná fantázia Olivie Joulesovej
Vydavateľstvo: XYZ
Bežná cena: 11,99 €

UKÁŽKA Z KNIHY… 

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.