Publikácie zo sveta DC Comics, ktoré odhaľujú tajomstvá superhrdinov

Svet hrdinov, ktorí sa z komiksových knižiek dostali aj do sveta filmov a seriálov, je naozaj spletitý. Postavy poskytujú tvorcom široký priestor na rozvíjanie ďalších príbehov a možno aj preto je svet DC Comics taký obľúbený u detí aj dospelých.

slovart_comics_2021

Vydavateľstvo SLOVART prináša dve nové encyklopédie o superhrdinoch pre všetky vekové kategórie.

DC Comics: Absolútne všetko, čo chcete vedieť je kniha plná zaujímavostí, histórie postáv a ich schopností. Opisuje nielen superhrdinov, ale aj prostredie, v ktorom žijú a pravidlá DC sveta. Zobrazuje tiež vývoj postáv od ich počiatkov. Napríklad Superman sa čitateľom predstaví v rôznych komiksových podobách už od jeho vzniku, pokračujú informácie o sile kryptonitu, Loise Laneovej či o Supermanovom úhlavnom nepriateľovi Lexovi Luthorovi. Široký niekoľkostranový priestor dostávajú v knihe všetky dôležité postavy. Encyklopédia je určená čitateľom od 12 rokov.

Veľký sprievodca svetom postáv DC Comics je publikácia, v ktorej sú jednotlivé postavy encyklopedicky zoradené podľa abecedy. Zostavili ju DC experti a obsahuje viac ako 200 neuveriteľných postáv a superhrdinských tímov vrátane Batmana, Harley Quinn, Ligy spravodlivosti a ďalších. Tento sprievodca sa nezaoberá historickým vývojom postáv a DC sveta, ale reflektuje tie najaktuálnejšie osudy hrdinov. Na každej strane odhaľuje tajomstvá ich zvláštnych schopností a odpovedá na najzložitejšie otázky, ktoré môžu napadnúť každému fanúšikovi.

Okrem opisu hrdinov a ich histórie prinášajú obidve encyklopédie aj rôzne informácie, o ktorých mnohí možno nevedeli. Zároveň sú plné kresieb od renomovaných ilustrátorov DC Comics a zaujmú nielen detských, ale aj dospelých fanúšikov komiksových svetov.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.